8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 15.6. 2016 – Petra

15. 06. 2016 | Poslední díl
Ve východních Čechách se utkají tři muži a dvě ženy. A je to opět pestrá a veselá společnost. Nejmladšímu soutěžícímu je teprve šestnáct, nejstaršímu dvaašedesát, ale je to docela číslo. Má o třicet let mladší ženu a uvaří dosti svérázné menu. Napětí do pořadu vnese první účastnice Simona, která čeká svého druhého potomka.

Na tom by ještě nebylo nic zvláštního, vždyť v Prostřeno! už několik těhotných žen šťastně odvařilo, ty ale neměly termín porodu v pátek! Simona je prostě odvážná a silná žena... Také se bude povídat o chuti psího masa a nikdo neušlehá šlehačku, ta prostě tentokrát stávkuje. A kdo z Východočechů vyhraje rodinnou vstupenku na Bosch Fresh festival? Ten, kdo připraví nejchutnější úkol týdne, což je libovolná fresh specialita.

Prostřeno – 15.6. 2016 – Petra:


Prostřeno – 15.6. 2016 – PetraVe středu 15.6. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Petra (28). Třetí večeři podává Petra. Po tom, co se hosté včera dozvěděli, byli tak trochu nervózní z toho, jaké maso jim hostitelka předloží. Hlavně Simoně se uleví, když už při příchodu spatří na zahradě pobíhat spokojeného pejska. Nicméně toho zvláštního pocitu se ani při večeři ještě dlouho zbavit nemohli…. A co opravdu dostanou? Bude to vepřové - tradiční moravští vrabci, i když nejmladší Radim si myslí, že je to něco jako španělští ptáčci.

Petra si o svém hlavním chodu v pořadu Prostřeno s datem 15.6. 2016 myslela, že ho má v malíku, ale s výsledkem svého vaření není spokojená. Na ubohé vrabce tak trochu zapomněla, takže maso ztvrdlo. Hostitelka si při dokončení omáčky vypomůže bujonem a instantní jíškou a výsledek je trochu přesolený. Ale dva druhy knedlíků jsou prý na jedničku, zelí nic moc. Polévka je také česká klasika - bramboračka se sušenými houbami - a jako moučník budou známé hraběnčiny řezy – jablečný koláč na plech, který se s oblibou peče v různých variacích v mnoha domácnostech.

Dočká se Jiří ve středu v pořadu Prostřeno s datem 15.6. 2016 konečně svého vysněného bílého kopečku? Nedočká! Ta šlehačka je prostě prokletá a opět se nepovede! Nejlépe dopadne předkrm z obalovaného a plněného hermelínu s oblohou, který Petra prostě miluje. O trochu napětí se postará Simona, které ráno lékař sdělil, že její páteční termín pravděpodobně vyjde. A pánové se kasají, že by s horkou vodou, čistou plenou a provázkem na podvázání pupeční šňůry zvládli i domácí porod. Opravdu? Snad to nebude nutné…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Petra,
ve středu 15.6. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 15.6. 2016 – Petra:

Prostřeno – 15.6. 2016 – Petra
Prostřeno – 15.6. 2016 – Petra
Prostřeno – 15.6. 2016 – Petra
Prostřeno – 15.6. 2016 – Petra
Prostřeno – 15.6. 2016 – Petra
Prostřeno – 15.6. 2016 – Petra
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !