Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 17.3. 2016 - Monika

17. 03. 2016 | Poslední díl
Týden z Brna a Jihomoravského kraje bude dalším milým překvapením této sezony pořadu Prostřeno! Muži jsou opět v mírné převaze a sejde se sympatická parta mladých lidí, kteří rádi a dobře vaří a také se o jídlo zajímají. Bez problémů zvládnou na jedničku i úkol týdne, což je tentokrát amuse bouche.

Na okamžik zakoketují dokonce s myšlenkou otevřít si společnou restauraci. Ale to bylo jistě s nadsázkou, protože první a nejstarší účastník Vladimír má v tomto směru vlastní plány a nejmladší Bohuslav má zase radši koně než kuchtění. Slávek se od ostatních trochu liší, protože je z vesnice, baví ho dostihový sport a o koně se denně stará. Má k přírodě nekomplikovaný vztah a občas konzumuje i koňské maso a nevidí na tom nic špatného.

Prostřeno – 17.3. 2016 - MonikaTo nejde do hlavy Danielovi, který je vegetarián a vyznavač zdravé stravy a teoretizuje o ekologii planety. Slávka u stolu provokuje - sice spíš z legrace, jenže Bohuslava se to dotkne, až se z toho skoro rozpláče, neboť je to citlivý kluk. To jsou ale jediné mráčky na jihomoravském nebi, tahle pětka se nejspíš ještě někdy sejde. Má co slavit, protože konec bude velmi překvapivý. Co se stane ve finále? Dívejte se!

Prostřeno – 17.3. 2016 – Monika:


Ve čtvrtek 17.3. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno sympatická maminka Monika (23). Monika obývá příjemný domeček ve vinařské obci Bučina, kde má prostornou a komfortní kuchyni. Co v ní hostům plánuje uvařit? „Svoje menu jsem připravila z jídel, která mám ráda, jím je často a je to jednoduchý a lehký jak natrávení, tak na přípravu,“ představuje mladá blondýnka pokrmy mířící do italské kuchyně.

V pořadu Prostřeno s datem 17.3. 2016 začne bruschettou a do své oblíbené květákové polévky přidá parmezán, který by tam někdo ani nemusel mít. I úkol týdne je v barvách italské trikolóry. Monika působí při přípravě všech svých dobrot uvolněným dojmem, je milá a příjemná i během svého večírku, který začne samou chválou. Na hlavní chod si hosté musí chvíli počkat, ale Monika jim k tomu rozdá domácí alba, aby jim to čekání na vepřovou panenku, „ameriky“ a grilovanou zeleninu lépe ubíhalo.

Panenka s bylinkovou majonézou je nejen pro Vladimíra přepečená a málo růžová, i hostitelka ví, že to umí lépe, přesto si sama pochutná. Vypadá to na poklidnou a chutnou večeři, to ale platí do chvíle, než se začne mluvit znovu o mase, zvířatech a zabíjení. Slávek začíná mít averzi na Daniela, protože jejich světy jsou od sebe dost vzdálené.

A ozve se, už ho to nebaví. Ty řeči mu už vůbec nepřipadají vtipné… Chtějí kluci Slávu před holkami shodit, jak se domnívá? Uklidní se spor v rodinném sklípku, kam je hostitelka pozve na zábavu? V tomto prostředí se také podává báječný dezert nazvaný prostě „pohár“.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Monika,
ve čtvrtek 17.3. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 17.3. 2016 - Monika:

Prostřeno – 17.3. 2016 - Monika
Prostřeno – 17.3. 2016 - Monika
Prostřeno – 17.3. 2016 - Monika
Prostřeno – 17.3. 2016 - Monika
Prostřeno – 17.3. 2016 - Monika
Prostřeno – 17.3. 2016 - Monika
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !