Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 15.6. 2015 - Petr

15. 06. 2015 | Poslední díl
Jak se někdy říká, nejhorší můrou může být splněný sen, což tak trochu potká Lucii, jedinou ženu pražského a středočeského týdne. Pánové u stolu nebudou těmi vysněnými, pohodovými a žertujícími kolegy s nadhledem, ale docela rozhádanou a kritickou partou. Nejvíce si nesednou fyzicky podobní Petr a Michal, tady ale veškerá podobnost končí.

Michal je přesně o polovinu mladší než Petr, ale nesnese, když ho někdo kritizuje a připomíná mu jeho nezkušenost: „Když jsem u něj mladej, budu mu říkat frajere,“ vysvětluje mladík, který to prý ve čtvrtek Petrovi konečně nandal. A právě u Lucky, které tečou v kuchyni nervy i slzy, zatímco u stolu létají hromy a blesky. Co nás asi teprve čeká ve finále? Že by konečně trochu té nadsázky?

Prostřeno 15.6. 2015 - PetrÚkol týdne je chlapský a náročný na čas i suroviny - guláš. Kdo uvaří nejlepší? Attila s maďarskými kořeny? Ten připraví maďarskou večeři bez sacharidů, Michal se pokusí o řeckou kuchyni. Dvakrát bude panenka a ještě něco bude dvakrát. V posledním premiérovém Prostřeno! před prázdninami tedy uvidíte a uslyšíte věci! Rozhodně se dívejte!

Prostřeno – 15.6. 2015 – Petr:


V pondělí 15.6. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Petr řečený Hroch (44). První zcestovalý hostitel má jídlo rád, rád se o něm baví a dost toho o něm ví, takže svoji večeři pojme v degustačním duchu. U něj doma pod střechou je málo místo, proto vezme hosty do suterénu, kde má autor cestopisů také klub a divadlo pro děti, což bude i součástí aktivní zábavy.

Petr řečený Hroch je v pořadu Prostřeno s datem 15.6. 2015 nepřehlédnutelný a atmosféra je na první večer nadstandardní. Hosty dobře nakrmí i pobaví, řeč nestojí, na dolévání dobrého vína pozorný hostitel rozhodně nezapomíná. Zaujme i tím, že těsto na rustikální alsaský cibulový kolář si umele sám na mlýnku, který má doma. Petr se snaží, aby jídlo nebylo odfláknuté a mělo výraznou původní chuť.

A takový je i silný vývar s játrovými knedlíčky i medailonky z vepřové panenky s cibulovou omáčkou. K tak syté večeři se v pořadu Prostřeno s datem 15.6. 2015 hodí už jen ovocný dezert z ananasu s osvěžujícím sorbetem.

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitel Petr,
v pondělí 15.6. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 15.6. 2015 - Petr:

Prostřeno 15.6. 2015 - Petr
Prostřeno 15.6. 2015 - Petr
Prostřeno 15.6. 2015 - Petr
Prostřeno 15.6. 2015 - Petr
Prostřeno 15.6. 2015 - Petr
Prostřeno 15.6. 2015 - Petr
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles