Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 15.6. 2015 - Petr

15. 06. 2015 | Poslední díl
Jak se někdy říká, nejhorší můrou může být splněný sen, což tak trochu potká Lucii, jedinou ženu pražského a středočeského týdne. Pánové u stolu nebudou těmi vysněnými, pohodovými a žertujícími kolegy s nadhledem, ale docela rozhádanou a kritickou partou. Nejvíce si nesednou fyzicky podobní Petr a Michal, tady ale veškerá podobnost končí.

Michal je přesně o polovinu mladší než Petr, ale nesnese, když ho někdo kritizuje a připomíná mu jeho nezkušenost: „Když jsem u něj mladej, budu mu říkat frajere,“ vysvětluje mladík, který to prý ve čtvrtek Petrovi konečně nandal. A právě u Lucky, které tečou v kuchyni nervy i slzy, zatímco u stolu létají hromy a blesky. Co nás asi teprve čeká ve finále? Že by konečně trochu té nadsázky?

Prostřeno 15.6. 2015 - PetrÚkol týdne je chlapský a náročný na čas i suroviny - guláš. Kdo uvaří nejlepší? Attila s maďarskými kořeny? Ten připraví maďarskou večeři bez sacharidů, Michal se pokusí o řeckou kuchyni. Dvakrát bude panenka a ještě něco bude dvakrát. V posledním premiérovém Prostřeno! před prázdninami tedy uvidíte a uslyšíte věci! Rozhodně se dívejte!

Prostřeno – 15.6. 2015 – Petr:


V pondělí 15.6. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Petr řečený Hroch (44). První zcestovalý hostitel má jídlo rád, rád se o něm baví a dost toho o něm ví, takže svoji večeři pojme v degustačním duchu. U něj doma pod střechou je málo místo, proto vezme hosty do suterénu, kde má autor cestopisů také klub a divadlo pro děti, což bude i součástí aktivní zábavy.

Petr řečený Hroch je v pořadu Prostřeno s datem 15.6. 2015 nepřehlédnutelný a atmosféra je na první večer nadstandardní. Hosty dobře nakrmí i pobaví, řeč nestojí, na dolévání dobrého vína pozorný hostitel rozhodně nezapomíná. Zaujme i tím, že těsto na rustikální alsaský cibulový kolář si umele sám na mlýnku, který má doma. Petr se snaží, aby jídlo nebylo odfláknuté a mělo výraznou původní chuť.

A takový je i silný vývar s játrovými knedlíčky i medailonky z vepřové panenky s cibulovou omáčkou. K tak syté večeři se v pořadu Prostřeno s datem 15.6. 2015 hodí už jen ovocný dezert z ananasu s osvěžujícím sorbetem.

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitel Petr,
v pondělí 15.6. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 15.6. 2015 - Petr:

Prostřeno 15.6. 2015 - Petr
Prostřeno 15.6. 2015 - Petr
Prostřeno 15.6. 2015 - Petr
Prostřeno 15.6. 2015 - Petr
Prostřeno 15.6. 2015 - Petr
Prostřeno 15.6. 2015 - Petr
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !