Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 2.6. 2015 - Naďa

2. 06. 2015 | Poslední díl
Ve Zlínském kraji se sejdou čtyři ženy a jeden mladý muž a budou na sebe někdy zlí. Úkol týdne nás z molekulární moderní kuchyně vrátí mezi krajové speciality, napadne ale někoho něco jiného než „slivovica“? Jak zvládne těhotná Naďa, které se má za měsíc narodit třetí dítě, stát hodiny u plotny? Filip se děsí převahy žen a osobních témat u stolu a taky nemusí Simonu.

Někdy flegmatik, někdy hádavý a konfliktní, se pěkně naštve kvůli pár výtkám. Například se urazí kvůli zmínce o velkém množství kypřicího prášku v moučníku, dráždí ho i Zdena a její pohádky o mase, kterou jednou jí a jindy nejí. Kdo je upřímnější - Zdena, nebo Lucie? „Nejsme až tak dobrá parta, jak jsme si chvíli mysleli,“ musí konstatovat Lucie, která si pod hraničku závěrečné hádky také přiloží své polínko a připadá si jako „sám voják v poli“.

Prostřeno 2.6. 2015 - NaďaOstatní ji ale stejně podezírají, že nadržuje Filipovi. Dívejte se na Prostřeno! ze Zlínského kraje a uvidíte pár veletočů, nelogických zvratů, ale také inspirativní vaření s několika lákavými recepty a nápady.

Prostřeno 2.6. 2015 – Naďa: 


V úterý 2.6. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Naďa (30).
My jsme celá rodina zaangažovaní v pivu, vzala jsem si sládka,“ představí se bezprostřední Naďa z Uherského Brodu. Pivo bude i na jídelníčku a též jako téma zábavy. Místo včerejší hráškové polévky je v úterý na menu přesnídávková hrachovka. Jaká bude lepší? Naďa nemá robot a těsto musí zadělat ručně: „Robot musím být já,“ spíš na oko hudruje těhotná maminka, kterou musíme obdivovat a držet jí palce.

S pečením si Naďa v pořadu Prostřeno s datem 2.6. 2015 rozumí, jak se jí povede frgál? Dělá ho prý poprvé… Bude tak dobrá kuchařka a hostitelka, jak soupeři předpokládají? Komu bude chutnat tataráček z tvarůžků, slaný jako krušec? Hostitelka je trochu uhoněná a její marinované vepřové kotlety by si naopak soli a koření zasloužily víc, v marinádě si mohly poležet déle, aby vepřové nebylo plané.

Filip už začíná v pořadu Prostřeno s datem 2.6. 2015 vystrkovat růžky, ale dostane pivečko a baví společnost. I Lenka se směje, jen neví čemu. Přestože je nejstarší, dostane nekontrolovatelný záchvat smíchu…A Naďa? Ta už je moc zvědavá na Filipův výkon v kuchyni…

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitelka Naďa,
v úterý 2.6. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 2.6. 2015 - Naďa:

Prostřeno 2.6. 2015 - Naďa
Prostřeno 2.6. 2015 - Naďa
Prostřeno 2.6. 2015 - Naďa
Prostřeno 2.6. 2015 - Naďa
Prostřeno 2.6. 2015 - Naďa
Prostřeno 2.6. 2015 - Naďa
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc