8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno! Poslední večeře - 26.6. 2016

26. 06. 2016 | Poslední díl
Oblíbená soutěž amatérských kuchařů Prostřeno! potěší diváky i v průběhu letních měsíců. Televize Prima připravuje premiérové prázdninové speciály, které bude vysílat pod názvem Prostřeno! – Poslední večeře. První z celkem osmi samostatných dílů odvysílá v neděli 26.6. 2016 v 17.35 a každou další prázdninovou neděli se vrátí k nejvýraznějším účastníkům pořadu.

Za svou šestiletou historii se Prostřeno! stalo fenoménem, který diváky stále baví. Vařili v něm účastníci ze všech koutů České republiky a před televizními kamerami se potkali lidé různých povah, profesí, zájmů i kuchařských dovedností.

Prostřeno! Poslední večeře - 26.6. 2016Prostřeno! – Poslední večeře potěší všechny věrné diváky tohoto pořadu, kteří jsou zvědaví na to, co se stane, když se hostitelé z některých předchozích řad znovu potkají. Jak reagovali na bodování soupeřů, které poprvé viděli až v televizi? Bodovali by své spolustolovníky znovu stejně nebo by hlasovali pro někoho jiného? Po společném týdnu vaření v Prostřeno! zůstávají často nezodpovězené otázky a rozjitřené emoce. Napraví se při návratech jejich vztahy?

Hostitelé si znovu a naposledy sednou společně k prostřenému stolu, aby příběh svého týdne uzavřeli, slyšeli pravdu a mohli se k ní vyjádřit. A nakonec i znovu rozhodnout o zásadní otázce – komu by, po všem, co se dozvěděli, výhru skutečně přáli. Vaření ani tentokrát nezůstane na okraji jejich zájmu, nebude už ale hlavním tématem. Při poslední večeři tak připraví znovu své vlastní recepty nebo vyzkouší i ty, které neznají.

S prvním dílem Prostřeno! – Poslední večeře se diváci vrátí do domácnosti Davida Zámečníka. Hostitel, jehož příbytek i hostina ostatní soutěžící zaskočily, byl výraznou postavou jihomoravského týdne z dubna 2016. Jak to bude tentokrát? Přivítá ostatní v uklizeném bytě? Připraví nové menu nebo využije nabídky ostatních ke společnému vaření? 

Prostřeno!  Poslední večeře:


V prvním speciálním letním dílu Prostřeno! – Poslední večeře se vracíme do Jihomoravského kraje, kde se v dubnu sešla zajímavá parta. Jaký bude návrat mezi hostitele? Jaké pocity měli, když se viděli na obrazovce? Co si myslí o bodování a komentářích soupeřů? Co se od natáčení v jejich životech změnilo? Stýkají se spolu i po odvysílání pořadu, nebo se už nechtějí potkat? A co z původního menu připraví tentokrát?

Dopadne reparát lépe než někdejší večeře? Bude se opět hodnotit a dojde i na konečné lámání chleba – a to doslova. Kdo si podle ostatních nejvíce zaslouží poukázku na elektroniku dle vlastního výběru? Zvítězí opět sympatická blondýnka Dana, nebo někdo jiný? To uvidíte už v neděli 26.6. 2016 v návratu mezi účastníky z Jihomoravského kraje.

Dubnový týden z jihu Moravy byl v mnohém památný. Zúčastnili se jej dva muži a tři ženy. Kamarádský podivín David, věčně usměvavý Milan, vítězka Dana, obětavá Erika a sebevědomá Leona, která chtěla vyhrát, ale protože od Milana dostala za svůj večer pouhých pět bodů, tak to nevyšlo. Odpustí Leona Milanovi a dorazí na setkání? Když si odmyslíme Davida, byl to kulinářsky docela vyvážený týden. Tentokrát se bude vařit u Eriky, kde se hostům už poprvé líbilo a cítili se tam dobře. Bude tomu tak i v neděli? David se s Erikou občas stýká, někdo ji navštívil i v nemocnici, kde se zotavovala po operaci.

Ach, ten David…

David rád pomáhá, na návštěvách si pochutnával a doma měl nepořádek a zápach. Vzbudil tak asi největší pozornost. Na obrazovce, poté i na Facebooku, kde vyvolal úplný poprask. Prý se mu nechce žít… Bylo to vážné volání o pomoc, nebo jen špatný vtip? David dostane šanci to vysvětlit a příležitost dokázat, že umí vařit. S pomocí kolegů a malou inovací, připraví původní Leonin hlavní chod - plněnou vepřovou panenku v kapustovém listu se šťouchanými bramborami a tymiánem. Složí David napodruhé kuchařskou maturitu?

A co se stane, až hosty pozve do svého bytu, kde má vzniknout povedenější verze jeho ovocného salátu? Zvelebil si konečně svůj zanedbaný byt, který tak vyděsil soupeře i televizní diváky? Erika v to doufá… Snahu David měl, požádal svého podnájemníka, aby u něj vymaloval  - ale pouhý den před natáčením! Jak tohle dopadne? To nemůže vyjít! Půjde v Davidově bytě vůbec stolovat? Bude se vařit, nebo uklízet?

Co si ostatní z party myslí o jeho životním stylu, stravování a jaké rady mu dají do budoucna? Na dezert - pravý nefalšovaný vanilkový pudink v podání Milana bude asi lepší vrátit se zpět k Erice. Co se ještě dozvíme při lámání chleba? A kdo vyhraje první nedělní repete? Sledujte Prostřeno! – Poslední večeře v neděli, 26. června v 17.35 a všechno se dozvíte!

První z celkem osmi samostatných dílů Prostřeno Prima odvysílá v neděli 26.6. 2016 v 17.35 a každou další prázdninovou neděli se vrátí k nejvýraznějším účastníkům pořadu.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno! Poslední večeře - 26.6. 2016:

Prostřeno! Poslední večeře - 26.6. 2016
Prostřeno! Poslední večeře - 26.6. 2016
Prostřeno! Poslední večeře - 26.6. 2016
Prostřeno! Poslední večeře - 26.6. 2016
Prostřeno! Poslední večeře - 26.6. 2016
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !