Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 1.9. 2016 - Simona

1. 09. 2016 | Poslední díl
Ve znamení vína a dobrého jídla se odehraje další Prostřeno! z Jihomoravského kraje, kde se sejde pět vrstevníků - čtyři mladé pohledné ženy a jediný muž. Radovan si na začátku libuje, jak se mu to pěkně sešlo, vydrží mu to nadšení až do konce? Je to slušná, a co se týče vaření a hoštění i vzácně vyrovnaná parta. O to napínavější hra to bude. Přestože chce každý vyhrát, nikdo nemíní pokazit večer tomu druhému.

Navíc by si mohli Moraváci rozumět, jsou to milovníci vína, vyznají se a dobrým mokem nešetří, diváci chytnou u obrazovky slinu. A při zábavě se budou sekat hrdla. Naštěstí ne hostům, ale lahvím se sektem. Legrace bude i kolem povídání o soukromí; probírají chlapi jenom blbosti, jak si myslí Hana? Dámy budou radit nezadanému Radovanovi. Je mu co poradit? A v neděli se jihomoravská parta sejde znovu na Poslední večeři.

Prostřeno 1.9. 2016 - SimonaJak budou hosté reagovat, když budou společně sledovat ukázky? Co se stane, až se dozví, jak kdo bodoval? Sáhne si někdo do svědomí? Stejně jako celý týden, i nedělní díl bude spojený s vínem. Bude to takový chyták, kdo se nechá napálit? Znovu u jednoho stolu, tváří v tvář pravdě a svým rivalům! A i tentokrát dojde na lámání chleba... Sledujte Prostřeno! každý všední den na Primě v 17.50 a v neděli také Prostřeno! - Poslední večeře v 17.35, kde si to hostitelé definitivně vyříkají.

Prostřeno 1.9. 2016 – Simona:


Ve čtvrtek 1.9. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno distingovaná Simona (27). Ve čtvrtek se v Břeclavi ve svém útulném a hezkém bytě plném fotek z cest těší na své hosty marketingová koordinátorka Simona. Je trochu nervózní z toho, že stále ještě neví, jaký je vlastně úkol týdne.

Její netradiční menu ozvláštní mandle, které jsou jak v krémové polévce z pečeného česneku, tak i na pečeném stehnu s bylinkovou polentou. Na předkrm plánuje paštiku s vinným želé, další víno bude v hlavním chodu. Ale pečený česnek jí vybouchl v troubě! Bůhví proč, hostitelka nad tím kroutí hlavou a nechápe…

Ale Simona si v pořadu Prostřeno s datem 1.9. 2016 nějak určitě poradí. Její prostírání zaujme více než málo dochucená paštika, polévka také úplně nepřesvědčí, příjemným překvapením je hlavní chod. Králičí stehna ještě obohatí opečená polenta a bramborová kaše se zeleninou.

Co ale hosty nadchne, to je čokoládový koláč s jahodami, zatím prý asi nejlepší moučník z celého týdne. A dalším překvapením je, kdo vyhraje malou vinařskou degustaci naslepo mezi tolika experty na víno. 

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Simona,
ve čtvrtek 1.9. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 1.9. 2016 - Simona:

Prostřeno 1.9. 2016 - Simona
Prostřeno 1.9. 2016 - Simona
Prostřeno 1.9. 2016 - Simona
Prostřeno 1.9. 2016 - Simona
Prostřeno 1.9. 2016 - Simona
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !