Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 28.2. 2020 – Markéta

28. 02. 2020 | Poslední díl
Prostřeno! se tentokrát odehraje v Olomouckém kraji, kde budou ženy v převaze – čtyři ku jedinému mladému muži. Tři dámy jsou už babičkami. Čeká nás bramborový týden, na jídelníčku bude také hodně masa, vepřová panenka, dvakrát pepřová omáčka, dvě zelňačky, dva vývary nebo poháry, které si jsou docela podobné. Úkolem týdne by měla být hanácká specialita, rolička nabídne hned několik tipů, ale paní Marie upeče bavorské šátečky.

A legrace bude během olomouckého týdne více, potečou však i slzičky. O vzrušení se postará svérázná důchodkyně Zdeňka, která říká vše na rovinu. Nejstarší hostitelka objíždí karetní turnaje a jako své poslední zaměstnání řídila autobus! Také je třikrát rozvedená, prý „kdo by s ní vydržel…“ Zdeňka se prostě nebojí kritizovat ani zeptat a zajímá ji též sexuální orientace recepčního Vládi.

Prostřeno – 28.2. 2020 – MarkétaDočká se odpovědi? Jak už to v oblíbené show bývá, opět nahlédneme do lidských příbytků, osudů, kuchyní a uvidíme, kdo za svoji večeři dostane nejvyšší počet bodů a zvítězí v boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu. Sledujte další Prostřeno! a opět nezapomeňte hlasovat!

Prostřeno – 28.2. 2020 – Markéta:


V pátek 28.2. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno účetní Markéta (38). Poslední hostitelka, hlavní účetní Markéta, pozve soupeře do bungalovu, který mladá rodina obývá čtyři roky. Dům nepůsobí dojmem, že tu Markéta s mužem bydlí už tak dlouho. Doma vaří tak napůl s manželem, kterého původně do soutěže přihlásila ona, ten to ale odmítl, tak Markéta zvedla rukavici sama. V pátek jí ale muž aspoň trochu pomůže s nákupem nebo přípravou večeře.

K Markétě se netěší Zdeňka, se kterou si nepadly do noty, a včera to ještě vygradovalo – důchodkyně očekává katastrofu. Poslední hostitelka to neměla v životě lehké, dotáhla to ale až na vysokou školu, což Zdeňku překvapí, protože jí Markéta připadá dost mimo. A opravdu – v kuchyni probíhá trochu drama, kuchařce se třesou ruce, na chvilku nemůže zprovoznit mixér, vyleje se jí šlehačka na podlahu. Jak stres a časovou tíseň Markéta zvládne? Na jídlo se dlouho čeká, labilní hostitelka se hroutí a hosté, čekající venku na dvorku, to tuší.

Caesar salát bez kuřecího masa večeři zahájí, Markéta se odvolává na recept Zdeňka Pohlreicha, ale moc s tím neuspěje. Další jídlo včetně hovězí polévky by mohlo být teplejší, spolustolovníci ale ocení výborné brambory. Markéta si myslí, že kritika soupeřů je přehnaná, a je jí to tak líto, až se v kuchyni rozpláče.

Satisfakcí je pochvala čokoládové pěny se šlehačkou a ovocem, i když nedůvěru poněkud budí syrová vejce v receptu. Hosté by spíš uvítali změnu, nějaký pečený moučník, když Markéta prý tak ráda peče. A asi i ráda zpívá, protože u karaoke se jí hodně zvedne nálada…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Markéta, v pátek 28.2. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 28.2. 2020 – Markéta:

Prostřeno – 28.2. 2020 – Markéta
Prostřeno – 28.2. 2020 – Markéta
Prostřeno – 28.2. 2020 – Markéta
Prostřeno – 28.2. 2020 – Markéta
Prostřeno – 28.2. 2020 – Markéta
Prostřeno – 28.2. 2020 – Markéta
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !