Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 17.9. 2015 - Irena

17. 09. 2015 | Poslední díl
V Pardubickém kraji se sejdou čtyři ženy a jeden muž, který uvaří ve finále. Na východě Čech to bude jako na houpačce, chvíli zábava, chvíli tvrdá kritika i slzy a chvílemi se diváci nebudou stačit divit. Tohle ještě v Prostřeno! opravdu neviděli… Bydlení jako z pohádky a také docela slušný horor. Nebo domácnost, kde zabírají největší plochu terária, v nichž se ukrývá na třicet zvířat. A z těch by mohli mít arachnofobici také šok.

Kdo se nechá vyfotit s hadem a se sklípkanem? Čím ještě šokuje Martin dámy? Je to docela podraz… Minule jsme se seznámili s technikou tempurování. V těstíčku se dá skrýt a usmažit leccos, i velcí australští šváby. Nevěříte? Tak vězte, že jedna ze soutěžících jde ještě dál a švába pozře i zasyrova – prý chtěla hmyz vždycky ochutnat. Osladí to drama úkol týdne – pardubický perníček? Prostřeno z Pardubicka prostě musíte vidět!

Prostřeno – 17.9. 2015 – Irena:


Prostřeno 17.9. 2015 - IrenaVe čtvrtek 17.9. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno pěstounka Irena (49). „Mně má skoro každý rád, kromě manžela,“ říká tolerantní Irena, která vše ochutná a nad ničím se moc nepohoršuje. Mnohem více než její kuchyně zaujme hosty její bydlení. Je to taková směs starých věcí, kýčů, pěkných kousků, prostě vintage styl.

Zahrada je také plná růžových artefaktů a Martin si myslí, že by Irena klidně mohla při vstupu do té své pohádky vybírat vstupné. Šmejdění je zážitek, ke stolu se už hosté těší o něco méně, protože Irena o sobě nahlas říká, že vařit moc neumí, to zastane lépe její maminka. Ta dnes ale své rozevláté dceři může tak maximálně poradit, jenže Irena je osobnost a stejně si dělá, co chce.

V jejím chaotickém halabala vaření je v pořadu Prostřeno s datem 17.9. 2015 hodně improvizace. Protože nemá ráda polévky, vynechá ji a radši udělá dva dezerty. Posilněna svým milovaným červeným vínem zapeče na předkrm plněné cukety, kam dá všechno možné, na hlavní chod je žebírko po srbsku - pro Martina jen další „závodka“. Irena pepřem nešetří a do omáčky přijde lečo a dost kečupu, přílohou jsou brambory.

Největší kritiku v pořadu Prostřeno s datem 17.9. 2015 sklidí ovocné dezerty: „Překvapení v ananasu“ nemile překvapí nahnilými lístky. Jana, která přišla jako bohyně pomsty, ve čtvrtek nejí a kritizuje, přestože zrovna Irena k ní byla hodná. Ale včerejšek se jí hluboce dotknul a tohle jsou plody středeční večeře. Jana dokonce nenechá hostitelku ani dojíst a u jídla vede dost nevhodné řeči.

Pečou se oplátky a o moc lépe v pořadu Prostřeno s datem 17.9. 2015 nedopadne ani dort „Milovaná Šarlota“ s pudinkem, jahodami, piškoty a domácí šlehačkou, který se poněkud rozpadá. Co ale všechny nadchne? Zábava - ukázka break dance - a hostitelka má vzhledem ke své velkorysé povaze také zásluhu na tom, že se u ní ostatní cítili dobře, přestože ji kritizovali o sto šest.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Irena,
ve čtvrtek 17.9. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 17.9. 2015 - Irena:

Prostřeno 17.9. 2015 - Irena
Prostřeno 17.9. 2015 - Irena
Prostřeno 17.9. 2015 - Irena
Prostřeno 17.9. 2015 - Irena
Prostřeno 17.9. 2015 - Irena
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !