Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 20.11. 2019 – Anna

20. 11. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! se odehraje v Pardubickém kraji, kde v boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu budou ženy v totální převaze – čtyři ku jedinému muži. Na své si přijdou milovníci vývarů, ten se na stolech objeví celkem čtyřikrát a pokaždé trochu jiný, takže opravdu bude co porovnávat. Úkolem týdne jsou plody pečeného ovoce. Komu dá takové zadání nejvíce zabrat?

A kdo to vzdá, či se s tím naopak popasuje nejlépe? A protože pořad není jen o vaření, ale jak už z názvu vyplývá i o prostírání, tento týden uvidíme několik inspirativně upravených tabulí, které k jídlu přímo zvou. Radost pohledět! Kdo se nedá zastrašit a celé to vyhraje? Bude to Michal, který holkám i divákům slibuje pořádnou show? Chystá ve finále odvaz, nebo to bude spíš trapas?

Prostřeno – 20.11. 2019 – AnnaV pátek se mohou vydovádět všichni, protože hostitelka je pozve na statek, kde se budou moci svléknout do plavek, vykoupat v lomu nebo se projet na člunu. A uprostřed týdne se účastníci pro změnu projdou na chůdách - Michal jako by se na nich snad už narodil. Sledujte Prostřeno! z Pardubicka a východních Čech a nezapomeňte hlasovat. Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 20.11. 2019 – Anna:


Ve středu 20.11. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno samoživitelka Anna (34). Uprostřed týdne k sobě hosty domů pozve vyučená kadeřnice Anna, která nyní pracuje jako prodejce koupelen. I doma to má pěkné. V novém domě má spojený obývák s hezkou a účelnou kuchyní, kde bude svoji večeři připravovat. Anička chová dvě bílé britské kočičky, které miluje, přestože její gauč dostal už poněkud zabrat a chlupy jsou i v posteli.

Ne všechno vyjde zcela pohodově – budou chloupky i na talíři, jak se bojí hostitelka? Anička vsadí na domácí českou kuchyni a její stůl je opět krásně prostřený. Jako na zámku. Úkol týdne, pečené ovoce, zajímavě naservíruje k paštice z krůtích a kachních jater. Domácí paštika s pečivem chutná dokonce i Tereze, která játra nemusí. Zato Michal se na předkrm po včerejšku moc netváří, Anička je na něj až moc upřímná a kritická. A strašně ho zajímá, jestli hostitelce nechybí v životě chlap.

Kvůli proměnlivému počasí se jde hned po předkrmu ven za celkem náročnou zábavou. Hostům aspoň slehne a Michal si chůzi na chůdách užije, to mu jde dobře. Pak na hosty čeká hovězí vývar s drobením, pro Míšu málo osolený a okořeněný, on to má rád ostřejší než holky. Hlavní „pečené kuřecí stehno trochu jinak“ je plněné fáší. Hostitelka stehna stáhla z kůže, obrané maso umixovala, ochutila a náplň vrátila zpět.

„A protože jme ve Smetanově Litomyšli, smetana nesmí chybět,“ říká k receptu Anička. Je to už několik let, kdy se naposled s tímhle jídlem piplala, a trochu se bojí, zda bude mít úspěch. Třeba Tereza by si víc pochutnala na stehýnku klasicky upečeném. Už se ale trošku taktizuje, Soňa najde
v roládě ořechovou skořápku, přesto jde však zatím o nejchutnější moučník týdne.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Anna, ve středu 20.11. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 20.11. 2019 – Anna:

Prostřeno – 20.11. 2019 – Anna
Prostřeno – 20.11. 2019 – Anna
Prostřeno – 20.11. 2019 – Anna
Prostřeno – 20.11. 2019 – Anna
Prostřeno – 20.11. 2019 – Anna
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle