Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 14.11. 2019 – Horset

14. 11. 2019 | Poslední díl
Jihomoravské (a tentokrát hlavně brněnské) Prostřeno! představí dva muže a tři ženy, které jsou v mírné přesile. Většina soutěžících v Brně žije a moravskou metropoli miluje. Servírka Klára sice pochází z jižních Čech, ale přízvuk už chytla betelný, při řeči zpívá jako pravá Moravanda. Úkolem týdne je nákyp, což by mohl být docela oříšek. Určitě pro řidiče Davida, který ten svůj nákyp hned v pondělí spálí, ale překvapivě ne pro „exota týdne“, zpěváka, který si nechá říkat Horset Vládce.

Dlouhovlasý „barbar“ hosty pozve do staré továrny, kde žije a zkouší s kapelou a kde je také seznámí se svým dobrodružným životem. I on se pokusí o rýžový nákyp a na něm si pochutná právě milovník sladkého David, který by u Horseta jinak zůstal hladový. Za zábavou se půjde dvakrát ven – jednou na minigolf a podruhé na střelnici, kde to ale neudělá ani trochu dobře těhotné Sabině.

Prostřeno – 14.11. 2019 – HorsetNaštěstí se pak u Petry doma všechno srovná, miminko v bříšku se uklidní a hosté si to užijí a báječně se najedí. Hlavně díky Horsetovi pestré Prostřeno! má opět šťastného vítěze, který si odnese krásných 60 tisíc korun. Na koho se usměje štěstěna na jihu Moravy? Kdo to bude tentokrát? Trochu jí můžete pomoci, když nezapomenete hlasovat; vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 14.11. 2019 – Horset:


Ve čtvrtek 14.11. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno zpěvák Horset. Dlouhovlasý zpěvák, který odmítá prozradit své pravé jméno a věk, si říká Horset Vládce. Soupeře, kteří ve čtvrtek čekají asi cokoliv, pozve do svého obydlí ve staré továrně. Je to něco mezi bytem, klubovnou s pódiem, kam se vejde spousta lidí, i zkušebna Horsetovy punkrockové kapely s folkovými prvky. Prostor, kde se hosté určitě nebudou tísnit, působí mnohem lépe zevnitř než zvenku.

Má hostitel doma nepořádek, jak si myslí Sabina, nebo je to spíš takový umělecký chaos? Horset je takový Barbar Conan, miluje středověk, návštěvě podá na přípitek medovinu z kravích rohů, všude jsou kožešiny, masky a vodní dýmky, protože vyznává i orientální estetiku. Na druhou stranu ale myslí na životní prostředí, třídí odpad a jde proti konzumu i systému. Hodně cestuje a zimy tráví na Kanárských ostrovech, kde obývá jeskyni a živí se hudbou. Překvapí tím, že nebude žádná vikingská flákota na ohni, ale podává téměř vegetariánské menu. Má rád přírodní suroviny a v kuchyni, kde neteče pitná voda, hodně improvizuje.

Úkol týdne, Horsetův premiérový rýžový nákyp, se mu povede možná nejlépe ze všech. Alespoň David to ocení, chutná mu sladké a na zpěvákově menu si jinak moc nepochutná. Obložené toustíky se salátem, spoustou oliv a hroznovým vínem, se mu zdají na předkrm až moc velká divočina. Většině hostů však zachutná Horsetova fazolová polévka na mexický způsob, prý chuťově bohatá a sytá. A docela k jídlu jsou i těstoviny se zeleninovou, dvojí omáčkou a sýrem. Horset je sice exot, ale taky sympaťák, který se rád baví, směje a raduje ze života. Na zábavu si pozve kolegu, aby předvedl něco ze svého hudebního umění, a zvládne i tvarohový dezert s ovocem, především melounem, naporcovaným též po barbarsku.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Horset, ve čtvrtek 14.11. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 14.11. 2019 – Horset:

Prostřeno – 14.11. 2019 – Horset
Prostřeno – 14.11. 2019 – Horset
Prostřeno – 14.11. 2019 – Horset
Prostřeno – 14.11. 2019 – Horset
Prostřeno – 14.11. 2019 – Horset
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !