Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 19.11. 2019 – Michal

19. 11. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! se odehraje v Pardubickém kraji, kde v boji o výhru 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu budou ženy v totální převaze – čtyři ku jedinému muži. Na své si přijdou milovníci vývarů, ten se na stolech objeví celkem čtyřikrát a pokaždé trochu jiný, takže opravdu bude co porovnávat. Úkolem týdne jsou plody pečeného ovoce. Komu dá takové zadání nejvíce zabrat?

A kdo to vzdá, či se s tím naopak popasuje nejlépe? A protože pořad není jen o vaření, ale jak už z názvu vyplývá i o prostírání, tento týden uvidíme několik inspirativně upravených tabulí, které k jídlu přímo zvou. Radost pohledět! Kdo se nedá zastrašit a celé to vyhraje? Bude to Michal, který holkám i divákům slibuje pořádnou show? Chystá ve finále odvaz, nebo to bude spíš trapas?

Prostřeno – 19.11. 2019 – MichalV pátek se mohou vydovádět všichni, protože hostitelka je pozve na statek, kde se budou moci svléknout do plavek, vykoupat v lomu nebo se projet na člunu. A uprostřed týdne se účastníci pro změnu projdou na chůdách - Michal jako by se na nich snad už narodil. Sledujte Prostřeno! z Pardubicka a východních Čech a nezapomeňte hlasovat. Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 19.11. 2019 – Michal:


V úterý 19.11. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno číšník Michal (27). V úterý se předvede jediný muž skupiny, mladý číšník, který rád hraje šipky, jezdí na kole a chodí na procházky. Žije s přítelkyní, každý má již dítě z předešlého vztahu, plánují společnou budoucnost. Jednou by rádi přesídlili z podnájmu do vlastního domečku.

Michal si o sobě myslí, že je dobrý komik a umí táhnout společenskou zábavu. A o to se také bude pokoušet. Podaří se mu udělat pořádnou show? Většina vtípků sice vyjde v úterý naprázdno, snad jen jeho legrační boty pobaví. Děvčatům jde ale stejně hlavně o jídlo. U plotny bude Míša riskovat, některé chody jsou totiž jeho premiéra. Dokáže svým menu nasytit čtyři hladové a občas vybíravé dámy? Žádné domácí pečivo ani nudle nebudou, ale na grilovaný hermelín se soupeřky těší. Pak jim ale předkrm přijde přesolený, překořeněný a moc sytý.

To platí i o kuřecí polévce, v níž plavaly veliké kusy zeleniny a spousta kupovaných nudlí. Hlavní pečená vepřová kýta je hezky naservírovaná, a přestože se ženy obávají, že by mohla být vysušená, jsou příjemně překvapené - maso je křehké a šťouchané brambory chutné. Jen Kateřina by uvítala kýtu růžovější. Tiramisu bez mascarpone a se šlehačkou ve spreji inspirovala Michalova přítelkyně, je to hodně sladký dezert.

Hostitel nestihne úkol týdne, který k moučníku původně plánoval. Přizná se? A jak odhadne své soupeřky? Michal si myslí, že se v ženách vyzná a má je v malíku. Budou se smát jeho vtípkům, nebo bude Michal ženám spíš pro smích?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Michal, v úterý 19.11. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 19.11. 2019 – Michal:

Prostřeno – 19.11. 2019 – Michal
Prostřeno – 19.11. 2019 – Michal
Prostřeno – 19.11. 2019 – Michal
Prostřeno – 19.11. 2019 – Michal
Prostřeno – 19.11. 2019 – Michal
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !