Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 31. 5. 2022 – Maria

31. 05. 2022 | Poslední díl
Prostřeno! je tady s dalšími díly a také tentokrát se spoustou skvělých receptů a lidských příběhů. A navíc s lidmi, z nichž ani jeden se netají svou touhou vyhrát. Bude se tedy taktizovat, nebo vyhraje nakonec ten opravdu nejlepší? A jaká meníčka budou připravena a považována tak hostiteli za nejlepší?

Taje moravskoslezské i světové kuchyně budou postupně odkrývány, stejně jako charaktery všech soutěžících. Kromě toho na soutěžící i diváky čeká také zajímavý úkol týdne, kterým tentokrát bude tortilla. Jak se takové zadání podaří zakomponovat do menu všem soutěžícím, aniž by ostatní poznali, že se jedná o něco navíc?

Prostřeno – 31. 5. 2022 – MariaVšem soutěžícím jde o jediné. Pohostit, neztratit kuchařskou čest a ideálně také vyhrát.
Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 31. 5. 2022 – Maria:


V úterý 31. 5. 2022 uvaří v pořadu Prostřeno důchodkyně Maria (66), která má základní vzdělání a poté si dodělala sanitární kurz. Pracovala jako dělnice a ošetřovatelka. Nyní je v důchodu. Má tři děti – dvě dcery a syna. Je babičkou sedmi vnoučat, má tři pravnoučata a čtvrté je na cestě. Je vdova, žije sama a přítele nemá. Ráda uklízí, vaří a baví ji domácí práce. Stará se o rodinu, ráda sleduje televizi a ráda se baví.

Pokud by vyhrála, peníze by použila na nové zuby. S oblibou připravuje klasická česká jídla, nejí buřtguláš a nikdy by nesnědla mušle. V soutěži je už podruhé, doufá, že tentokrát bude mít štěstí a vyhraje. Sledujte už v úterý, jak její večer dopadne, komu bude chutnat a kdo jako první začne taktizovat?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Maria,
v úterý 31. 5. 2022 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 31. 5. 2022 – Maria:

Prostřeno – 31. 5. 2022 – Maria
Prostřeno – 31. 5. 2022 – Maria
Prostřeno – 31. 5. 2022 – Maria
Prostřeno – 31. 5. 2022 – Maria
Prostřeno – 31. 5. 2022 – Maria
Prostřeno – 31. 5. 2022 – Maria
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík