Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 24. 5. 2022 – Irinka

24. 05. 2022 | Poslední díl
Prostřeno! je tady s dalšími díly a také tentokrát se spoustou skvělých receptů a lidských příběhů. Navíc toto Prostřeno! bude speciální v tom, že přiblíží všem divákům taje chorvatské kuchyně. Pokud tedy jezdíte rádi na dovolenou do tohoto přímořského státu, bude právě tento týden plný inspirace, kterou dozajista oceníte. U prostřených stolů vyzkoušíme a ochutnáme recepty světové, kromě toho zajímavý úkol týdne, kterým bude mazaná pomazánka s vůní Chorvatska.

Jak se takové zadání podaří zakomponovat do menu soutěžícím, aniž by ostatní poznali, že se jedná o něco navíc? Všem kuchařům jde o jediné. Pohostit, neztratit kuchařskou čest a ideálně také vyhrát. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 24. 5. 2022 – Irinka:


Prostřeno – 24. 5. 2022 – IrinkaV úterý 24. 5. 2022 uvaří v pořadu Prostřeno důchodkyně Irinka (70), která vystudovala textilní školu s maturitou, obor chemik. Pracovala pět let jako chemik – práce s textilií, poté pět let v kožené galanterii v Chorvatsku. V České republice pracovala deset let v čistírně oděvů. Nyní je v důchodu. Žije s manželem, se kterým tvoří pár již 50 let. Má dvě děti a pět vnoučat. Ve volném čase ráda vyšívá, tvoří a zdobí – má ráda kreativní činnost. Navštěvuje výstavy obrazů, baví ji čtení a sledování filmů a dokumentů.

Sama o sobě tvrdí, že je veselá, pohostinná a komunikativní. Ráda připravuje polévky, rizoto, lečo a sarmu (plněný zelný list masem). Má ráda vše – není v jídle vybíravá. Nejí houby, které nezná. Nejí sladké, protože je diabetik a bere inzulin – sladké může ochutnat, ale nesní celé porce. Sledujte už v úterý, jak její večer dopadne, komu bude chutnat a kdo jako první začne taktizovat?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Irinka,
v úterý 24. 5. 2022 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 24. 5. 2022 – Irinka:

Prostřeno – 24. 5. 2022 – Irinka
Prostřeno – 24. 5. 2022 – Irinka
Prostřeno – 24. 5. 2022 – Irinka
Prostřeno – 24. 5. 2022 – Irinka
Prostřeno – 24. 5. 2022 – Irinka
Prostřeno – 24. 5. 2022 – Irinka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !