Někdy flegmatik, někdy hádavý a konfliktní, se pěkně naštve kvůli pár výtkám. Například se urazí kvůli zmínce o velkém množství kypřicího prášku v moučníku, dráždí ho i Zdena a její pohádky o mase, kterou jednou jí a jindy nejí. Kdo je upřímnější - Zdena, nebo Lucie? „Nejsme až tak dobrá parta, jak jsme si chvíli mysleli,“ musí konstatovat Lucie, která si pod hraničku závěrečné hádky také přiloží své polínko a připadá si jako „sám voják v poli“.
Ostatní ji ale stejně podezírají, že nadržuje Filipovi. Dívejte se na Prostřeno! ze Zlínského kraje a uvidíte pár veletočů, nelogických zvratů, ale také inspirativní vaření s několika lákavými recepty a nápady.
Prostřeno 3.6. 2015 – Simona:
Ve středu 3.6. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno vysokoškolačka Simona (22). Simona se zdá ostatním trochu zvláštní, a přestože sebevědomá studentka dělá, co může, ve středu se budou podávat oplátky. Své hosty pozve do domku, který si s přítelem rekonstruují. Dvě věci jí v kuchyni zkomplikují vaření.
Ta první nakonec na výsledku není znát, ale protože zvolí špatnou rysku na měrce a „utopí mlynáře“, kynuté těsto na bagety musí zadělat znovu. A v pořadu Prostřeno s datem 3.6. 2015 potrápí ji želatina při výrobě panna cotty, která je také řídká a neztuhne tak, jak má. U předkrmu se všichni tváří, jako kdyby snad nikdy nepozřeli syrové plněné rajče. I čirý vývar s nudlemi a knedlíčky vypadá lákavě, ale ohlas není stoprocentní.
Jak dopadne v pořadu Prostřeno s datem 3.6. 2015 hlavní chod? Budou telecí bifteky! Po kvalitním steaku se v pořadu často volá a občas se nepovede, ale to dnes neplatí. Maso je výborné, pokud vám ovšem chutná.
Lence „na mase totiž nechutná chuť masa“ a radši se povrtá v krajovém úkolu týdnu s pohankou. Vážně! Jak se bude trávit u prohlídky zámku? „Možná že holky nejsou upřímné,“ napadne Filipa, „protože stranou mění názor o 180 stupňů.“ Simona si tím je po večeři jistá…