Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 27.5. 2015 - Kristýna

27. 05. 2015 | Poslední díl
Pražská pětka je pestrá a v pohodě. Dva mladí muži a tři ženy jsou tolerantní, nedělají si schválnosti a dokonce najdou pochopení pro Kristýnu, která už rok není maso a uvaří jim veganskou večeři. Možná je to tím, že tři Pražáci už také zkoušeli maso ze svého jídelníčku vynechat. Věřili byste tomu, že si budou přidávat sójové maso?!

Mají takový hlad, nebo je opravdu tak dobré? Obojí! O nervy i zábavu se postará úkol týdne – molekulární kuchyně. Natlakovaný šopský salát dokonce osprejuje hosty i tabuli! Ale účastníci tomu molekulárnímu vaření snad ještě přijdou na chuť: „Hnusí se mi to čím dál tím míň,“ tvrdí Jakub, a ve finále u Barbory se to vážně povede.

Prostřeno 27.5. 2015 - KristýnaBude vůbec někdo taktizovat? Jeden hráč se najde. Marek chce vyhrát a míní bodovat nízko. Jeho odhodlání má však kolísavý charakter a nakonec udělá taktickou chybu. Jakou? To uvidíte, když si nenecháte ujít další týden s kulinářsko-hostitelskou show Prostřeno!

Prostřeno – 27.5. 2015 – Kristýna:


Ve středu 27.5. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno lesbička Kristýna (32). Po masovém maratonu přijde ve středu zvrat. Přestože Kristýna pracuje v úseku masa a uzenin ve farmářském obchodu, sama maso z etických a ekologických důvodů už rok nejí. Ale není nekompromisní a ochutnává…

Kristýna vaří v holešovickém bytě své expřítelkyně, která ji do pořadu hecovala, ale přihlásila ji do něj až současná partnerka. Jak dopadne její šopský salát zhmotněný do pěny? Bude to na sprchu? Proč je v Bářině výstřihu místo na talíři? Příliš natlakovaná pěna?

„Ze začátku mě to vyděsilo, ale na konci jsem byl rád, že jsem zúčastnil něčeho tak zajímavého, jako je molekulární šopský salát, podávaný až takovou superformou,“ baví Jakuba. A co chuť? Zatím nejlepší pokus!

Jak se Kristýně v pořadu Prostřeno s datem 27.5. 2015 povede její veganské menu, které je alternativou k tradiční české kuchyni? Výpečky nebudou samozřejmě vepřové, přesto je možnost srovnání s včerejší večeří u Marka; zde s bramborovým knedlíkem bez vajec a bílým, bohužel velmi kyselým zelím.

„Některé kousky byly od sójového masa skoro k nerozeznání,“ chválí v pořadu Prostřeno s datem 27.5. 2015 hlavní chod Barbora. Kvalita bio zeleniny se projeví v intenzivní chuti jednoduché polévky a domácí ovocná zmrzlina je asi nejlepším chodem středeční večeře. A alternativní je i zábava  - výroba papírové peněženky pod dozorem kamarádky z neziskovky.
 

Nenechte si ujít Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kristýna,
ve středu 27.5. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 27.5. 2015 - Kristýna:

Prostřeno 27.5. 2015 - Kristýna
Prostřeno 27.5. 2015 - Kristýna
Prostřeno 27.5. 2015 - Kristýna
Prostřeno 27.5. 2015 - Kristýna
Prostřeno 27.5. 2015 - Kristýna
Prostřeno 27.5. 2015 - Kristýna
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda