Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 14.11. 2013 - Tomáš

14. 11. 2013 | Poslední díl
Komu připadalo minulé Prostřeno gastronomicky poněkud jednotvárné, na Plzeňsku se může těšit na lukulské hody a kuchařinu vyššího levelu. Pěkně se to na západě republiky sešlo. Na řadu přijdou sezónní menu z domácích surovin, připravená v hezkém prostředí a z rukou šikovných a přátelských kuchařů.

I společnost v pořadu Prostřeno je pestrá – dva rozdílní mladí muži a tři zkušené ženy, které mají vaření tak zvaně „v paži“. Jako by se ani nehrálo o padesát tisíc. A aby to talentovaní Západočeši neměli tak jednoduché, musí k tomu uvařit ještě krajová lidová jídla. Znají je?

Prostřeno 14.11. 2013 - TomášRecepty na kočičí štajryš, číčánky, machout, knedluraj a žebračku by se mohly šiknout před výplatou. Legráckou týdne je, že nejštíhlejší Tomáš je překvapivě největším jedlíkem týdne. Dojídá po ostatních, přidává si a jednou dokonce dostane výslužku. Celých pět dnů se laťka houpe nebezpečně vysoko, je opravdu na co se dívat. Těšte se na Prostřeno z Plzeňska!

Prostřeno – 14.11. 2013 – Tomáš:


Ve čtvrtek 14.11. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno sběratel autogramů Tomáš (31). V klidném a zeleném místě bydlí hodný Tomáš. „Knedluraj? To je teda nářez!“ reaguje Tomáš na úkol týdne v barevné kuchyni kuchař, který navíc škubánky nemá moc rád. Po chvíli napětí s nefunkční troubou se Tomáš pustí do taženého závinu podle babiččina receptu, čímž všechny v pořadu Prostřeno s datem 14.11. 2013 velmi překvapí – ženy ho na pečení netipovaly.

Další těsto Tomáš uhněte na špekové knedlíky: „To mě ubíjí,“ přiznává kuchař, který těsta nedělá rád. Energii v jeho krasojízdě mu v pořadu Prostřeno s datem 14.11. 2013 dodá sklenka bílého, alkohol obsahují i úvodní opilé švestky. Hovězí vývar s měkkými noky oslovil Hanku.

Soupeřky jsou překvapeny klasickým menu, na němž je i kančí se šípkovou omáčkou. Čí divočina bude lepší - Tomášova, nebo Martinova? Pozorný hostitel, který myslí i na nápoje, sklízí body. Dozvědí se hosté, kterým to vrtá v hlavě, také něco o Tomášově soukromí?


Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Tomáš,
ve čtvrtek 14.11. 2013 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 14.11. 2013 - Tomáš:

Prostřeno 14.11. 2013 - Tomáš
Prostřeno 14.11. 2013 - Tomáš
Prostřeno 14.11. 2013 - Tomáš
Prostřeno 14.11. 2013 - Tomáš
Prostřeno 14.11. 2013 - Tomáš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !