Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.06. 2024
Dnes má svátek Tamara
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 9.12. 2015 – Jana

9. 12. 2015 | Poslední díl
Pardubický kraj budou reprezentovat čtyři ženy a jeden muž. Jak se bude cítit jediný zástupce silného pohlaví mezi čtyřmi mladými ženami? „Mám trošku strach z toho, že ženský drží při sobě a že by na mě mohly rozjet nějakou taktiku ve čtyřech, ale v pondělí mě ani jedna nepřesvědčila, že by mohla vědět víc, než vím já, ani nějakou chytrostí mě včera nedostaly,“ říká v pondělí před svým vařením sebevědomě Marian. Každopádně on tedy soupeřkám nic nedaruje.

Také si myslí, že holky se během týdne určitě rozhádají a se smíchem přiznává, že jemu se to bude líbit a možná na tom i zapracuje. V hodnocení padne také pouhý jeden bod, což je celkem unikát. Dají berušky pardubickému broukovi Pytlíkovi za uši? Jsou opravdu „mladí a neklidní“ tihle Východočeši, žádný adventní klid a mír se nad jejich stoly nerozhostí, potečou i potoky slz. Vařit budou hodně Itálii, panenku a lososa a za úkol mají připravit nějakou vánoční specialitu. Upeče někdo pardubické perníčky? A kdo to vyhraje? Marian, který si přišel pro vítězství, nebo někdo úplně jiný?

Prostřeno – 9.12. 2015 – Jana:


Ve středu 9.12. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno mladá maminka Jana (22). „Myslela jsem si, že jsme dobrá parta, ale jsem zklamaná,“ vzlyká uprostřed večeře mladá hostitelka v kuchyni. Po optimistickém začátku si musela vyslechnout nevybíravou kritiku. „Mám dojem, že převládla taktika všichni proti hostiteli,“ všímá si nejen ona.

Marian se v pořadu Prostřeno s datem 9.12. 2015 mstí za včerejšek a po předkrmu, který nikoho moc nenadchne, to schytá hlavně polévka. Husí paštika nedopadla dobře, je sice krásně naservírovaná, brusinky však nejsou brusinky, ale rybíz. Historie kolem polévky o tajném receptu, který si Jana sama vymyslela po návštěvě italské restaurace, Mariana škodolibě pobaví. V polévce je také příliš provensálského koření.

Hlavní chod – plněná panenka - je v pořadu prostřeno s datem 9.12. 2015 přijat asi nejlépe, ale celková nespokojenost vyvolá diskusi a pokus o „hru na pravdu“ už ve středu. To samozřejmě atmosféře u stolu moc nepomůže, i když hádání jídel náladu uvolní a je to zatím nejlepší zábava týdne, chutný je i kyprý domácí koláč s kokosem. Je jasné, že Jana na tohle ponížení nezapomene a její taktika se po středě změní, i když „kritika není taktika“, jak byla poučena Terezou, kterou „nemusí“.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jana,
ve středu 9. 12. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 9.12. 2015 – Jana:

Prostřeno – 9.12. 2015 – Jana
Prostřeno – 9.12. 2015 – Jana
Prostřeno – 9.12. 2015 – Jana
Prostřeno – 9.12. 2015 – Jana
Prostřeno – 9.12. 2015 – Jana
Prostřeno – 9.12. 2015 – Jana
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles