Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 9.12. 2015 – Jana

9. 12. 2015 | Poslední díl
Pardubický kraj budou reprezentovat čtyři ženy a jeden muž. Jak se bude cítit jediný zástupce silného pohlaví mezi čtyřmi mladými ženami? „Mám trošku strach z toho, že ženský drží při sobě a že by na mě mohly rozjet nějakou taktiku ve čtyřech, ale v pondělí mě ani jedna nepřesvědčila, že by mohla vědět víc, než vím já, ani nějakou chytrostí mě včera nedostaly,“ říká v pondělí před svým vařením sebevědomě Marian. Každopádně on tedy soupeřkám nic nedaruje.

Také si myslí, že holky se během týdne určitě rozhádají a se smíchem přiznává, že jemu se to bude líbit a možná na tom i zapracuje. V hodnocení padne také pouhý jeden bod, což je celkem unikát. Dají berušky pardubickému broukovi Pytlíkovi za uši? Jsou opravdu „mladí a neklidní“ tihle Východočeši, žádný adventní klid a mír se nad jejich stoly nerozhostí, potečou i potoky slz. Vařit budou hodně Itálii, panenku a lososa a za úkol mají připravit nějakou vánoční specialitu. Upeče někdo pardubické perníčky? A kdo to vyhraje? Marian, který si přišel pro vítězství, nebo někdo úplně jiný?

Prostřeno – 9.12. 2015 – Jana:


Ve středu 9.12. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno mladá maminka Jana (22). „Myslela jsem si, že jsme dobrá parta, ale jsem zklamaná,“ vzlyká uprostřed večeře mladá hostitelka v kuchyni. Po optimistickém začátku si musela vyslechnout nevybíravou kritiku. „Mám dojem, že převládla taktika všichni proti hostiteli,“ všímá si nejen ona.

Marian se v pořadu Prostřeno s datem 9.12. 2015 mstí za včerejšek a po předkrmu, který nikoho moc nenadchne, to schytá hlavně polévka. Husí paštika nedopadla dobře, je sice krásně naservírovaná, brusinky však nejsou brusinky, ale rybíz. Historie kolem polévky o tajném receptu, který si Jana sama vymyslela po návštěvě italské restaurace, Mariana škodolibě pobaví. V polévce je také příliš provensálského koření.

Hlavní chod – plněná panenka - je v pořadu prostřeno s datem 9.12. 2015 přijat asi nejlépe, ale celková nespokojenost vyvolá diskusi a pokus o „hru na pravdu“ už ve středu. To samozřejmě atmosféře u stolu moc nepomůže, i když hádání jídel náladu uvolní a je to zatím nejlepší zábava týdne, chutný je i kyprý domácí koláč s kokosem. Je jasné, že Jana na tohle ponížení nezapomene a její taktika se po středě změní, i když „kritika není taktika“, jak byla poučena Terezou, kterou „nemusí“.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jana,
ve středu 9. 12. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 9.12. 2015 – Jana:

Prostřeno – 9.12. 2015 – Jana
Prostřeno – 9.12. 2015 – Jana
Prostřeno – 9.12. 2015 – Jana
Prostřeno – 9.12. 2015 – Jana
Prostřeno – 9.12. 2015 – Jana
Prostřeno – 9.12. 2015 – Jana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !