Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 6.9. 2019 – Blanka

6. 09. 2019 | Poslední díl
Po prázdninové přestávce se rozjíždí další premiérový cyklus oblíbené kulinářsko-hostitelské show Prostřeno! Je to jubilejní, již desátý ročník pořadu, který diváky stále baví a zajímá. Nejde jen o krásných šedesát tisíc korun výhry a možnost získání dalších deseti tisíc korun, ale i o pohled do taktiky a duší soutěžících, o vhled do našich domácností a třeba i o dobré tipy a triky při vaření, které mohou inspirovat ostatní. A třeba se k vlastní zkušenosti s natáčením rozhoupají i ti, kteří před obrazovkou zatím jen kritizují, ale ještě nesebrali odvahu si to jít zkusit na vlastní kůži.

S novým školním rokem začínáme v Moravskoslezském kraji, kde se utkají tři ženy a dva muži. Podzimní sezonu zahájí pestrá parta, některé věci ale mají společné. Tak třeba tři z účastníků pracují v sociálních službách, oba pánové holdují sportu, dvě ženy po sobě uvaří stejný hlavní chod, takže bude možnost srovnání.

Prostřeno – 6.9. 2019 – BlankaVývaru se tento týden nedočkáme, zato hosté ochutnají polévku kaštanovou nebo třeba pivní. Občas to mezi účastníky zajiskří a občas se na jídlo čeká. A úkol týdne tentokrát nikdo neuhodne… Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale můžete to být také vy!

Prostřeno – 6.9. 2019 – Blanka:


V pátek 6.9. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Blanka (31). Do klidného prostředí Ostravy-Zábřehu návštěvu pozve poslední hostitelka, Blanka. Pifku na ni má hlavně Jana, která si ještě před večeří zajde pro porci pizzy. Ostatním se to zdá už trochu moc, třeba i Karla si myslí, že Blanka „všude byla, všechno zná“. Blanka s Janou, které obě pracují se seniory, si lidsky bohužel nesednou, jedna druhou podezírá z taktizování. Byt vdané Blanky, kde žije s manželem a synem, se soupeřům líbí, poslední menu ale už o poznání méně. Janě připadá sekaná na hlavní chod až příliš obyčejná.

U sekané jde hlavně o chuť, Blanka se však soustředila spíš na formu – a to doslova. Pečeni podává v bábovkové formě, plněnou vejci a uzenkami. Chuť je prý nevýrazná a Blanka se vymlouvá na to, že je zvyklá vařit hlavně pro syna. Přílohou bude opět pyré, tentokrát s celerem, a i v pátek kuchařku kaše zdrží. Poslední polévka nebude opět vývar, ale dost ojedinělá pivní polévka, kam Blanka přidá také syrečky. Zabrat jí dá předkrm – slané muffiny s domácím pečivem, které se Blance, přestože se dušuje, že peče houstičky často, nepovede.

Na muffiny se šunkou, sýrem a vejcem nemůže najít formu, což ji též zdrží. Hostitelka cítí, že spolustolovníci jí nejsou příznivě nakloněni, už tak je nervózní z časového skluzu a samozřejmě i z toho, že hostům nijak zvlášť nechutná. Ani tvarohové tiramisu, kde není ani kapka alkoholu, dojem z poslední večeře nenapraví. Večer vyvrcholí během páteční „chvíle pravdy“, kdy se probírají přidělené body a Jana se střetne s Petrem, který si myslí, že je to hlavně soutěž o vaření, a ne o oblékání nebo o bydlení.


Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Blanka, v pátek 6.9. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj