Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 28.8. 2019 – Eva

28. 08. 2019 | Poslední díl
Další Prostřeno! bude v Moravskoslezském kraji. K plotně se tam postaví tři ženy a dva muži. Jaký úkol týdne bude mít tahle převážně mladá, severomoravská partička? Zadání je krajové, měla by to být nějaká moravská specialita. Parta je to – až na třicátnici Evu – hodně mladá a neklidná, každý je svůj, každý má vlastní příběh. Místy to vypadá, že kluci jsou stydlivější než holky. Co na sebe Ostravané, Severomoravané a Slezané prozradí? Kdo bude největší taktik?

Benjamínek David, který má skoro na všechno alergii, nastávající maminka Natálka, nebo bude největší hráčka záhadná bruneta Eva? A u koho se hosté nejvíce pomějí? Kdo nakonec vyhraje? Bude to výhra zasloužená? Sledujte Prostřeno! každý všední den a pokud se vám bude zdát, že spravedlnost přišla zkrátka, můžete body svému favoritovi přihrát sami. A když budete mít štěstí, deset tisíc korun nevyhraje jenom amatérský kuchař, kterému přidělíte nejvíce bodů, ale možná i vy!

Prostřeno – 28.8. 2019 – Eva:


Prostřeno – 28.8. 2019 – EvaVe středu 28.8. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno nejstarší hostitelka Eva (36).  Ve středu se k plotně postaví kadeřnice Eva, která má výtvarné sklony. Po rozchodu s přítelem žije sama se svou desetiletou dcerou a kocourkem. Eva je pro ostatní tak trochu záhada, ale líbí se jim Evin útulný byt a zaujmou je obrazy i akty na stěnách. Petra dokonce začne fantazírovat o Evině sexuální orientaci a zatáhne do toho i včerejšího hostitele, kterému to ale evidentně není příjemné.

Davidovi je teprve šestnáct a zdá se mu, že se s ostatními zná moc málo na to, aby s nimi vedl u stolu řeči o plastikách, sexuální orientaci atp. Asi se stydí. To holky se neupejpají a zkoušejí zjistit, co je Eva vlastně zač. Ta je ale na slovo skoupá, i kvůli tomu ji soupeřky považují ji za taktičku. Je tomu ale opravdu tak? Každopádně třetí hostitelka se netají tím, že moc nevaří a celé menu si radši předem natrénovala. Dokáže Eva vzbudit iluzi dobré hostitelky?

Její menu začne kanapkami s kaviárem, ten ale každému nejede, Eva však celkem vtipně udělala také jednohubky moravské, čímž splnila úkol týdne a hostům se klobáskou strefila do chuti. Největší úspěch má její rajská polévka v italském stylu. Tak trochu do Thajska míří její kuře na kari s rýží, kde je kokosové mléko. Chuť kokosu je i v poslední mangové zmrzlině. Trochu výtvarného umění si mohou vyzkoušet i soupeři na vlastní kůži při zábavě u stolu, kde se ještě leccos probere. Eva je klidná a jako hostitelka si vede celkem dobře, Petře ale stejně moc nesedí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Eva, ve středu 28.8. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !