Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020 Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.09. 2019
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno – 5.9. 2019 – Jakub

5. 09. 2019 | Poslední díl
Po prázdninové přestávce se rozjíždí další premiérový cyklus oblíbené kulinářsko-hostitelské show Prostřeno! Je to jubilejní, již desátý ročník pořadu, který diváky stále baví a zajímá. Nejde jen o krásných šedesát tisíc korun výhry a možnost získání dalších deseti tisíc korun, ale i o pohled do taktiky a duší soutěžících, o vhled do našich domácností a třeba i o dobré tipy a triky při vaření, které mohou inspirovat ostatní. A třeba se k vlastní zkušenosti s natáčením rozhoupají i ti, kteří před obrazovkou zatím jen kritizují, ale ještě nesebrali odvahu si to jít zkusit na vlastní kůži.

S novým školním rokem začínáme v Moravskoslezském kraji, kde se utkají tři ženy a dva muži. Podzimní sezonu zahájí pestrá parta, některé věci ale mají společné. Tak třeba tři z účastníků pracují v sociálních službách, oba pánové holdují sportu, dvě ženy po sobě uvaří stejný hlavní chod, takže bude možnost srovnání.

Prostřeno – 5.9. 2019 – JakubVývaru se tento týden nedočkáme, zato hosté ochutnají polévku kaštanovou nebo třeba pivní. Občas to mezi účastníky zajiskří a občas se na jídlo čeká. A úkol týdne tentokrát nikdo neuhodne… Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale můžete to být také vy!

Prostřeno – 5.9. 2019 – Jakub:


Ve čtvrtek 5.9. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno svobodný konstruktér Jakub (28). Nejmladší hostitel vystudoval vysokou školu a po rozchodu s partnerkou bydlí sám, ale má tolik zájmů, že by mu na nějaký vztah snad ani nezbyl čas. A vaření patří také k Jakubovým koníčkům, protože v kulinářství se vyzná a jako sportovec také dbá na správné stravování. Ale žádná vegetariánská kuchyně se u jogína Kuby podávat nebude, jeho menu je zajímavé, nevšední i pracné.

Co by snad mohli Jakubovi jeho soupeři vytknout, tak to je chvíle čekání. Čekalo se už i včera u Petra, ve čtvrtek kvůli příloze z brambor a batátů chvíli mešká hlavní chod – svíčková Wellington, kam kuchař originálně přidá medvědí česnek. Svíčková není z hovězího, ale z vepřové panenky, k tomu ještě bude kromě již zmíněného pyré i zelenina na másle a bernská omáčka. Trend, který ve středu začal Petr, Jakub ještě umocní. I on připraví hodně věcí z domácích surovin, na úkol týdne podává dokonce domácí sýr s domácím pita chlebem. Všichni jsou zvědaví na chuť velké neznámé – kaštanové polévky.

Bohužel jde ale o nejslabší chod Kubovy jinak výborné večeře. Polévka nevýrazné chuti se sušenými hřiby od babičky je hustá jako omáčka. Napraví to sladká tečka? Konec sladký, všechno sladké? Jakub se odvážně pustí do čokoládového suflé, které lahodí oku, a kde nechybí jako kyselejší kontrast zmrzlina s lesním ovocem. A protože dalším hostitelovým hobby je hudba, bude muzicírování na různé nástroje součástí zábavy u Jakuba, kde se hosté cítí báječně.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jakub, ve čtvrtek 5.9. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !