Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 3.9. 2019 – Karla

3. 09. 2019 | Poslední díl
Po prázdninové přestávce se rozjíždí další premiérový cyklus oblíbené kulinářsko-hostitelské show Prostřeno! Je to jubilejní, již desátý ročník pořadu, který diváky stále baví a zajímá. Nejde jen o krásných šedesát tisíc korun výhry a možnost získání dalších deseti tisíc korun, ale i o pohled do taktiky a duší soutěžících, o vhled do našich domácností a třeba i o dobré tipy a triky při vaření, které mohou inspirovat ostatní. A třeba se k vlastní zkušenosti s natáčením rozhoupají i ti, kteří před obrazovkou zatím jen kritizují, ale ještě nesebrali odvahu si to jít zkusit na vlastní kůži.

S novým školním rokem začínáme v Moravskoslezském kraji, kde se utkají tři ženy a dva muži. Podzimní sezonu zahájí pestrá parta, některé věci ale mají společné. Tak třeba tři z účastníků pracují v sociálních službách, oba pánové holdují sportu, dvě ženy po sobě uvaří stejný hlavní chod, takže bude možnost srovnání.

Prostřeno – 3.9. 2019 – KarlaVývaru se tento týden nedočkáme, zato hosté ochutnají polévku kaštanovou nebo třeba pivní. Občas to mezi účastníky zajiskří a občas se na jídlo čeká. A úkol týdne tentokrát nikdo neuhodne… Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale můžete to být také vy!

Prostřeno – 3.9. 2019 – Karla:


V úterý 3.9. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno paní Karla (47). Hosté jsou překvapeni, když sídlištěm projdou ke dvojdomku, kde žije druhá hostitelka. Na zvonku sousedí dvě ženská jména, proto příchozí usoudí, že Karla žije buď s maminkou, nebo dcerou. Jenže černovlasá hostitelka umí překvapit nejen svým bydlením. Poté, co vychovala dva syny a rozvedla se, žije se ženou.

A věcně působící Karly, které to není úplně příjemné, se na to kolegové zvědavě vyptávají. Hosté jsou ale u Karly především kvůli jídlu, a protože si po včerejšku myslí, že zadáním úkolu týdne jsou brambory, hostitelka je opět překvapí: chlebíčky s česnekovou pomazánkou! Tak jak to s tím úkolem týdne je? Ale i Karla je překvapená. Zaskočí ji, když v láhvi, o které si myslí, že obsahuje bílé víno, najde doma jen vodu. Pak už ale vše běží jako na drátkách, přestože včera Karlu zrovna nepotěšilo, když na Janině menu objevila hovězí líčka dost podobná jejímu hlavnímu chodu.

Karla ale jako přílohu podává bramborovou kaši. Hostům to ani nevadí, mají možnost srovnání a na opáčko s líčky a omáčkou se těší. Čí líčka budou chutnější? Předchází jim vrstvený lahůdkový salát, polévka je opět krémová, tentokrát to bude hostitelčina oblíbená cibulačka. Vaří ji prý teprve tři roky, ale o to častěji, už se ji naučila připravovat ke své spokojenosti a dotáhla krém téměř k dokonalosti. Bude to tak chutnat i soupeřům? A Janu, která ráda peče dorty, zajímá, jaký bude poslední kakaový dortík. Karlina sladká tečka nikoho nezklame, stejně jako originální zábava, odezírání ze rtů.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Karla, v úterý 3.9. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !