8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 26.1. 2017 - Vlastimil - Praha a střední Čechy

26. 01. 2017 | Poslední díl
S premiérovými díly pořadu Prostřeno! zůstáváme v Praze a Středočeském kraji, jinak se ale několik věcí mění. Nadále budou mít hostitelé úkol týdne, tentokrát to bude kulinářský oříšek v podobě „domácího pečiva bez použití mouky“, přibude ale jedna zábavná kategorie. Je jí „výzva pro hostitele“, na které se soupeři během večeře společně dohodnou.

Může to být vědomostní úkol, dovednost, odpověď na nějakou delikátní otázku či něco, co vyplyne ze situace. A co bude tou nejpříjemnější a nejlákavější změnou? Nejlepší hostitel si odnese rovných 60 000 korun! To už stojí za nějaké to úsilí a snahu v kuchyni! Kdo ze tří soupeřících mužů a dvou žen poprvé dosáhne na novou snovou výhru? Snaživý benjamínek Jirka, smíšek Tereza, živelná a obětavá Radka, šikovný stavitel krbů Vlastimil nebo barman a tak trochu všeználek Filip, který si nejvíce „poměřuje svaly“ s Jiřím a špičkuje se s Terkou?

Prostřeno 26.1. 2017 - Vlastimil - Praha a střední ČechyVe středočesko-pražském týdnu bude soupeřit moderní a tradiční kuchyně, mladí vsadí na krémové polévky, z toho dvakrát špenátovou, porovnávat bude možné i líčka ve dvojím provedení. A také se bude střílet, naštěstí jen do terče… Kdo si uprostřed Čech poprvé odnese šedesát tisíc korun a stane se hostitelem týdne? To uvidíte na Primě od pondělí do pátku - nově už od 17.35! Nezapomeňte!

Prostřeno 26.1. 2017 - Vlastimil - Praha a střední Čechy:


Ve čtvrtek 26.1. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Vlastimil (56). Do pořadu Prostřeno! Vlastíka „ukecali“ kolegové, jak se přizná. Asi věděli, co dělají, protože Vlastimil umí vařit. A také překvapit. „Šťastně rozvedený“ stavitel krbů a zemědělec se o sebe umí postarat.

Zaujal už v pondělí svým tanečním uměním, hrou na klávesy a ve čtvrtek hned při příchodu příjemně šokuje svým bydlením. Kdo ho už viděl v nějakém ponurém a zašlém venkovském stavení se staromódním zařízením, nestačí se divit. V jedné věci se ale mladší soupeři nemýlili. Tipovali ho na klasickou českou kuchyni, což je fakt a nakonec i docela příjemná změna.

V komfortně zařízené vkusné kuchyni hostitel rozehraje svůj kuchařský koncert. Vůbec se nebojí přípravy několika těst, a i když i jemu se občas nějaká chybička vloudí, dokáže si poradit. Jen úkol týdne neuhlídá, je skoro na uhel. Vlastimil vsadil zejména na kvalitní domácí suroviny.

Domácí je smetanový sýr, vajíčková pomazánka i housky na předkrm, hovězí vývar má v sobě obávané drožďové knedlíčky, nakonec ale chutnají všem, na hlavní chod je španělský „bezděkovský“ ptáček z mladého býka s knedlíkem. Celou tu sytou hostinu korunují dva druhy závinů!

Ty má Vlastík v malíku, prý je dělá často, a přestože mu došlo droždí, nahradí kvasnice práškem do pečiva. Vlasta prostě umí nejen u sporáku, ale hosté se u něj také dobře cítí. Najde se někdo, kdo to vidí jinak? Najde!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Vlastimil,
ve čtvrtek 26. 1. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !