Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 16.1. 2017 - Jana - Praha a střední Čechy

16. 01. 2017 | Poslední díl
V hlavním městě a středních Čechách se u stolu sejdou čtyři ženy a jediný muž. Ženy to jsou vzdělané a z různých důvodů by si u stolu přály raději muže. Ten nakonec přijde jediný a i jeho společnost čtyř žen docela zaskočí. Výrazný Josef se však mezi svými soupeřkami určitě neztratí.

Parta je to klidná, se zajímavými osudy i jídelníčky, které nejsou jako přes kopírák. V pátek se ale stane, že poslední chutné menu je jakoby poskládané z jednotlivých chodů předchozích jídelníčků, bude tudíž co srovnávat. A kdo prý udělá první nepříjemnou scénu, zatancuje za trest u tyče nebo na stole.

Prostřeno 16.1. 2017 - Jana - Praha a střední ČechyDvakrát si Středočeši zahrají kroket, jednou dokonce potmě. Úkolem týdne jsou obložené chlebíčky, oblíbená specialita české kuchyně, která slaví sto let. Poslední hostitelka Tereza vysvětlí, jak se chlebíčky na naši tabuli dostaly, může za to prý sám prezident Masaryk.

Sledujte premiérové Prostřeno! od pondělí do pátku, bude se vařit kuchyně česká, portugalská, středomořská i thajská, na své si přijdou milovníci koriandru. Body budou lítat a nakonec to někdo vyhraje. Žena, nebo muž? Kdo získá padesát tisíc korun? Dívejte se!

Prostřeno 16.1. 2017 - Jana - Praha a střední Čechy:


V pondělí 16.1. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Jana (46). V Janině hezkém domku s krásným výhledem do udržované zahrady by se mělo vařit jedna báseň. A bude to moderní, odlehčená kuchyně. Jana by u stolu raději potkala muže, ženy podle ní příliš pletichaří, o ní to ale určitě neplatí. Už seznamovací večeře bude hodně o vztazích, Pepa prozradí, že má manžela, Karolína zase známost na dálku.

Ale také půjde samozřejmě o jídlo. Jakou večeři vystřihne účetní Jana? Přestože je zkušenou hospodyní, na začátku je trochu nervózní a zapomene svým soupeřům prostřít lžíce, také jim kromě limonády nenabídne žádné jiné pití. Zajímavě servírovaný je tatarák z lososa, brokolicová polévka je spíš průměrná. Čekání na hlavní chod s panenkou, šťouchanými brambory a pepřovou omáčkou nikomu nevadí, je co probírat.

Nejzvědavější i nejsdílnější je Pepa, otázkám ohledně soukromí se nevyhne ani rozvedená Jana, matka dvou synů. Ta své hosty vytáhne ven na svůj anglický trávník a typicky britskou zábavu, kterou hosté ještě neznali - – zkusí si kroket. A po pohybu na čerstvém vzduchu bude odměnou velmi chutný koláč s krémem mascarpone, čerstvými borůvkami a jahodami.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jana,
v pondělí 16. 1. 2017 od 17.45 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Pár jsem v počátcích viděla,ale lidé se tak často urážejí a shazuji,jen aby vyhráli. Nechápu Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles