Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 24.1. 2017 - Tereza - Praha a střední Čechy

24. 01. 2017 | Poslední díl
S premiérovými díly pořadu Prostřeno! zůstáváme v Praze a Středočeském kraji, jinak se ale několik věcí mění. Nadále budou mít hostitelé úkol týdne, tentokrát to bude kulinářský oříšek v podobě „domácího pečiva bez použití mouky“, přibude ale jedna zábavná kategorie. Je jí „výzva pro hostitele“, na které se soupeři během večeře společně dohodnou.

Může to být vědomostní úkol, dovednost, odpověď na nějakou delikátní otázku či něco, co vyplyne ze situace. A co bude tou nejpříjemnější a nejlákavější změnou? Nejlepší hostitel si odnese rovných 60 000 korun! To už stojí za nějaké to úsilí a snahu v kuchyni! Kdo ze tří soupeřících mužů a dvou žen poprvé dosáhne na novou snovou výhru? Snaživý benjamínek Jirka, smíšek Tereza, živelná a obětavá Radka, šikovný stavitel krbů Vlastimil nebo barman a tak trochu všeználek Filip, který si nejvíce „poměřuje svaly“ s Jiřím a špičkuje se s Terkou?

Prostřeno 24.1. 2017 - Tereza - Praha a střední ČechyVe středočesko-pražském týdnu bude soupeřit moderní a tradiční kuchyně, mladí vsadí na krémové polévky, z toho dvakrát špenátovou, porovnávat bude možné i líčka ve dvojím provedení. A také se bude střílet, naštěstí jen do terče… Kdo si uprostřed Čech poprvé odnese šedesát tisíc korun a stane se hostitelem týdne? To uvidíte na Primě od pondělí do pátku - nově už od 17.35! Nezapomeňte!

Prostřeno 24.1. 2017 - Tereza - Praha a střední Čechy:


V úterý 24.1. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno vysokoškolačka Tereza (23). V úterý je veselo, vládne uvolněná nálada, ale dost se na jídlo čeká. Druhá hostitelka také studuje gastronomii. Své soupeře pozve do strašnického bytu, kde žije se spolubydlícím. I Tereza se rozhodla pro špenátový krém, soupeři tudíž budou mít s čím srovnávat .

Nesnáší zahušťování moukou, nakonec je ale špenátový krém hustý až až. Kdo má polévku lepší? Jirka nebo Terka? S cezením vývaru si Tereza docela užije, stejně jako s těstem při pletení a pečení domácích housek, kvůli nimž prohodí i pořadí chodů. Cedění přes velký cedník do úzké nádoby kuchařku rozesměje skoro k slzám, v některých věcech si není moc jistá, to se týká třeba stahování kůže z lososa na tatarák. Je vidět, že hostitelka není moc zkušená kuchařka, věci jí občas padají z rukou, asi nemá v úterý před kamerou svůj den.

Nakonec to ale s nadhledem nějak „vybere“, tatarák s kapary a koprem chutná kupodivu všem. Hlavní chod dal Tereze také zabrat, ale i panenka se švestkami a pyré s cizrny a bazalky se povede - prý je dokonce vynikající. Hostitelku během večeře potěší, když všeználek Filip neví, co je to želatina. A jeho asi zase potěší hostitelčiny mezery během výzvy. Co si soupeři vymyslí na Terezu, studentku hotelové školy? Bude muset vrátit index?  

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Tereza,
v úterý 24. 1. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !