8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 23.1. 2017 - Jiří - Praha a střední Čechy

23. 01. 2017 | Poslední díl
S premiérovými díly pořadu Prostřeno! zůstáváme v Praze a Středočeském kraji, jinak se ale několik věcí mění. Nadále budou mít hostitelé úkol týdne, tentokrát to bude kulinářský oříšek v podobě „domácího pečiva bez použití mouky“, přibude ale jedna zábavná kategorie. Je jí „výzva pro hostitele“, na které se soupeři během večeře společně dohodnou.

Může to být vědomostní úkol, dovednost, odpověď na nějakou delikátní otázku či něco, co vyplyne ze situace. A co bude tou nejpříjemnější a nejlákavější změnou? Nejlepší hostitel si odnese rovných 60 000 korun! To už stojí za nějaké to úsilí a snahu v kuchyni! Kdo ze tří soupeřících mužů a dvou žen poprvé dosáhne na novou snovou výhru? Snaživý benjamínek Jirka, smíšek Tereza, živelná a obětavá Radka, šikovný stavitel krbů Vlastimil nebo barman a tak trochu všeználek Filip, který si nejvíce „poměřuje svaly“ s Jiřím a špičkuje se s Terkou?

Prostřeno 23.1. 2017 - Jiří - Praha a střední ČechyVe středočesko-pražském týdnu bude soupeřit moderní a tradiční kuchyně, mladí vsadí na krémové polévky, z toho dvakrát špenátovou, porovnávat bude možné i líčka ve dvojím provedení. A také se bude střílet, naštěstí jen do terče… Kdo si uprostřed Čech poprvé odnese šedesát tisíc korun a stane se hostitelem týdne? To uvidíte na Primě od pondělí do pátku - nově už od 17.35! Nezapomeňte!

Prostřeno 23.1. 2017 - Jiří - Praha a střední Čechy:


V pondělí 23.1. 2017 uvaří v pořadu student gastronomie Jiří (18). Jiří žije s přítelem v příjemném vlastním bytě a přes své mládí toho o vaření docela dost ví. Je evidentní, že ho gastronomie baví a zajímá. Skoro by mohl vést kulinářský kurz, tak vyrovnaně působí jeho vaření, kde klidně pokračuje krok za krokem…

Kdyby ale nezapomínal na suroviny a nemusel pro ně odbíhat tu k sousedovi, tu do sklepa, a kdyby ho přece jen nepřepadla nervozita. Jirka, který asi nejlépe zvládne úkol týdne, se soustředí na moderní gastronomii, která se mu dost povede, jen přílohu nezvládne na sto procent, možná ani na padesát. A trochu ho zradí domácí pečivo během předkrmu, naštěstí má v záloze včerejší variantu, kterou bude hostům podávat.

Přizná se? Bude právě toto první výzva od soupeřů? Domácí bruschetty jsou přílohou k parmské šunce a chutné domácí rajčatové salse. Jirkova špenátová polévka je naštěstí o moc lepší než ta, na jakou si s hrůzou pamatuje Radka ze školní jídelny.

Dobrá jsou i líčka na červeném víně, ta se jen sypou, bohužel je nejí Vlastimil, ale hlavně se mladému kuchaři nepovede jeho pastinákovo-bramborové pyré. Zábava – dlabání dýní - je pracná, naštěstí se nikdo neřízne, a tiramisu příjemně zakončí zdařilý večer.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jiří,
v pondělí 23. 1. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !