Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 22.3. 2016 - Tereza

22. 03. 2016 | Poslední díl
V Plzeňském kraji se u stolu sejdou čtyři mladé ženy a jeden muž. Jsou to příjemní a veselí lidé, dokážou se pobavit a dobře uvařit. Někoho určitě zaskočí úkol týdne – tofu a sójové maso. Všichni si s tím ale pokusí nějak poradit.

Terezka dokonce s takovým úspěchem, že bude požádána o recept, přestože to je její kuchařská premiéra. Přesto si zásobu tofu doma nechce nechat a nabídne ho jako putovní surovinu Tomášovi, tomu ale něco takového domů do lednice nesmí!

Prostřeno – 22.3. 2016 - TerezaA dobře udělá, protože on dostane za úkol připravit jen sójové maso, z něhož se pokusí usmažit svůj oblíbený řízek: „Snad něco ještě horšího než tofu je sójové maso.“ A Soňa si o něj zkřiví vidličku, k jídlu to vážně moc není. Ta navíc nevládne rukou, protože se při vaření tak řízla, že musí do nemocnice.

Je to ale taková frajerka, že i obvaz pojme jako módní doplněk - jednou má obvaz tyrkysový, pak žlutý a nakonec dokonce s puntíky! Celkově kultivuje a motivuje dámy u stolu, které si na svém zevnějšku dají také záležet... No a z toho zase profituje Tomáš, který si to v dámské společnosti užívá. Kdo nakonec vyhraje v téhle veselé partičce z Plzeňského kraje?

Prostřeno – 22.3. 2016 – Tereza:


V úterý 22.3. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Tereza (22). Terezka není milovnicí módních diet jako Soňa, ale má ráda italskou kuchyni spojenou s českou. Podle toho vypadá i její menu. Pomáhá mamince ve firmě, takže zná nějaké kuchařské vychytávky, například se jí podaří hravě vyfiletovat pomeranč do hlavního chodu – pečené kachny na pomerančích se šťouchanými brambory, která se peče na víně a medu.

Po bezprostředním včerejšku se hosté na sebe těší, ve vzduchu ale v pořadu Prostřeno s datem 22.3. 2016 visí otázka: přijde Soňa, nebo nepřijde? Hosty nadchne už předkrm – pečené papriky s mozzarellou a parmazánem na opečené ciabattě všem moc chutnaly, dokonce ani Tomáš neprotestoval proti zelenině. Úspěch má tentokrát i úkol týdne, tofu s tuňákem. Hráškovou polévku, která je také krémová, nechce mít Tereza hustou jako přesnídávku, tak si dá pozor, aby byla řidší než včerejší Sonina, a kromě ideální konzistence je také výborně dochucená.

Při čekání na hlavní chod si Tomáš natažený na sedačce a obklopený ženami může připadat trochu jako paša. Šťavnatý hlavní chod zmizí z talířů, nepečený cheesecake s bílou čokoládou a horkými malinami je rychlovka. Zábava je kreativní a dá se u ní povídat a zase se blíže seznámit…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Tereza,
v úterý 22.3. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 22.3. 2016 - Tereza:

Prostřeno – 22.3. 2016 - Tereza
Prostřeno – 22.3. 2016 - Tereza
Prostřeno – 22.3. 2016 - Tereza
Prostřeno – 22.3. 2016 - Tereza
Prostřeno – 22.3. 2016 - Tereza
Prostřeno – 22.3. 2016 - Tereza
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !