Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 21.3. 2016 - Soňa

21. 03. 2016 | Poslední díl
V Plzeňském kraji se u stolu sejdou čtyři mladé ženy a jeden muž. Jsou to příjemní a veselí lidé, dokážou se pobavit a dobře uvařit. Někoho určitě zaskočí úkol týdne – tofu a sójové maso. Všichni si s tím ale pokusí nějak poradit.

Terezka dokonce s takovým úspěchem, že bude požádána o recept, přestože to je její kuchařská premiéra. Přesto si zásobu tofu doma nechce nechat a nabídne ho jako putovní surovinu Tomášovi, tomu ale něco takového domů do lednice nesmí!

Prostřeno – 21.3. 2016 - SoňaA dobře udělá, protože on dostane za úkol připravit jen sójové maso, z něhož se pokusí usmažit svůj oblíbený řízek: „Snad něco ještě horšího než tofu je sójové maso.“ A Soňa si o něj zkřiví vidličku, k jídlu to vážně moc není. Ta navíc nevládne rukou, protože se při vaření tak řízla, že musí do nemocnice.

Je to ale taková frajerka, že i obvaz pojme jako módní doplněk - jednou má obvaz tyrkysový, pak žlutý a nakonec dokonce s puntíky! Celkově kultivuje a motivuje dámy u stolu, které si na svém zevnějšku dají také záležet... No a z toho zase profituje Tomáš, který si to v dámské společnosti užívá. Kdo nakonec vyhraje v téhle veselé partičce z Plzeňského kraje?

Prostřeno – 21.3. 2016 – Soňa:


V pondělí 21.3. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno modelka Soňa (26). Modelka Soňa Gabriela hodně cestuje, takže zná i cizí kuchyně, ale jak říká, nejvíce jí chutná doma, protože je „báječná kuchařka“. Říká to trochu s nadsázkou, co když je to ale pravda? Soňa dbá na zdravou stravu a štíhlou linii, svoje menu se snažila připravit s minimem mouky, i když v těstovinovém salátu, což je překrm, nějaká ta mouka asi je.

Do tomatové polévky Soňa zapomene přilít vodu, vystačí si s rajčaty z plechovky, přesto je docela k jídlu, ovšem poněkud hustá a kyselá. Hlavní chod – hovězí na cibulce - je na kořenové zelenině a červeném víně, variace příloh je bohatá, bohužel kaše studená. Hosté si ale mohou nabídnout také domácí chléb a rýži. V jídle je hodně semínek, ale málo soli, to je asi největší výtka.

Dezert tiramisu Soňa zase v pořadu Prostřeno s datem 21.3. 2016 zapomněla osladit. Kladem první večeře je uvolněná atmosféra, hostitelka je veselá kopa, u stolu létají dvojsmysly, Tomáš si to mezi ženami dost užívá. Soňa dokonce „rozdýchá“, že se ošklivě řízne. Domácí ošetření nestačí a po večeři si odjede do nemocnice pro dva stehy a odborné ošetření.

Předtím ale ještě v pořadu Prostřeno s datem 21.3. 2016 zorganizuje rozvernou zábavu s brčky a bonbony a rozdá tiramisu, které na ni ale nezbyde. Proč drží hostitelka dietu? Její pohár letí bum bác do kouta, kde se roztříští na střepy, televizní technika to ale naštěstí přežije…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Soňa,
v pondělí 21.3. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 21.3. 2016 - Soňa:

Prostřeno – 21.3. 2016 - Soňa
Prostřeno – 21.3. 2016 - Soňa
Prostřeno – 21.3. 2016 - Soňa
Prostřeno – 21.3. 2016 - Soňa
Prostřeno – 21.3. 2016 - Soňa
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !