Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 20.9. 2019 – Petr

20. 09. 2019 | Poslední díl
Tři muži a dvě ženy se sejdou na jihu Čech, aby se pokusili vyhrát krásných 60 000 korun. Muži jsou tudíž v mírné převaze, parta je to poněkud neklidná a každý má své názory a chutě. Tak třeba řezník Petr nesnáší pomazánky a v předkrmech bude spousta plněných vajíček. Nebo Jana, která se v dětství tak přejedla slepičí polévky a králičího, že to snad ani nepozře!

A tentokrát na stole přistanou hned dvě slepičí polévky! Vývarů bude v Jihočeském kraji hodně, také vepřového masa. Úkolem týdne je tradiční jihočeský pokrm. Týden zahájí Jaroslav, který si při přípitku nedá ani kapku alkoholu, protože je to „abstinující alkoholik“. A Petr k němu dorazí v podroušeném stavu: „Když jsem se na Petra díval, tak jsem se samozřejmě viděl. Je to v té roztěkanosti, nesoustředěnosti a opakování,“ prohlásí pak Jarda.

Prostřeno – 20.9. 2019 – PetrAlkohol, i když nepřímo, ovlivní hodnocení Jany. Ta se vsadila o dva panáky vodky, že udělí jeden bod, ať se děje, co se děje. Udělá to? Poškodí někoho nespravedlivým bodováním? Také se půjde na střelnici, kde bydlí samorost Pavel, kterého potrápí gril. A protože jsme v jižních Čechách, zábavou bude i chytání ryb, na přetřes přijdou též partnerské vztahy, většinou spíš jen v žertu. A úspěšné finále dostane všechny, jen hostitele ne, ten si prostě věří. Sledujte svoji oblíbenou show od pondělí do pátku a nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 20.9. 2019 – Petr:


V pátek 20.9. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno Petr (44). Poslední hostitel sice v pondělí nezahájil jihočeský týden nijak skvěle, ale ve finále Petr hosty velmi příjemně překvapí a u Pavla prý „dokonce předčí jeho očekávání“. A netýká se to jen chutné večeře, soupeřům poněkud vyrazí dech i vkusné prostředí moderního domu s udržovanou zahradou, kam je hostitel pozve. Je to taková satisfakce už druhým dnem za sebou po té divočině u Pavla.

Ten Petrovi takový domov prý úplně závidí. Jako kuchař si Petr věří, vaření miloval od dětství, pomáhal mamince často v kuchyni a také jeho profese k jídlu patří. Petr je řezník a uzenář, takže má smysl pro chutě i patřičný grif. U plotny je doma údajně častěji než jeho partnerka. A nijak si to ve finále neulehčil. Jako úkol týdne připraví jihočeský kočičák, což je vlastně lepenice.

Sám dál zhotoví tři těsta, první na dobré pečivo ke králičí paštice s domácím rybízovým přelivem, druhé na karlovarské knedlíky ke třem! druhům mas v jeho svíčkové a poslední těsto připraví na nefalšovaný tažený štrůdl. A to není všechno, v jeho slepičí polévce jsou nejen domácí nudle, ale i drůbeží knedlíčky. Petr je prostě borec! Hostitel je samozřejmě rád, že mu všechno tak vychází a ostatní ho pochválí, i když chvílemi toho má i on nad hlavu a divák trochu ztrácí přehled, co všechno se v jeho hezké kuchyni odehrává.

Ale Petr to zvládne: svíčkovou omáčku neodflákne, dopřeje si čas, aby ji správně dochutil. Má vůbec někdo nějaké výtky? Jana, která kromě slepičí polévky nejí ze stejného důvodu ani nic z králíka. Prý měli doma králíka na talíři každou neděli, tak se ho k smrti přejedla. Ale Petr, stejně jako včera Markétka, jí připraví zvlášť vývar z vepřového.

Hosté u jídla ani moc nemluví, jen si pochutnávají. A co se často nevidí, dokonce si chtějí přidat! Jenže karlovarský knedlík k vynikající omáčce už zmizel, došlo i na patky. Po vtipné zábavě si účastníci prozradí něco o svém bodování. Půjde Jana s pravdou ven? Přizná se, komu nejvíc ublížila kvůli hloupé sázce o dva panáky vodky?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Petr, v pátek 20.9. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 20.9. 2019 – Petr:

Prostřeno – 20.9. 2019 – Petr
Prostřeno – 20.9. 2019 – Petr
Prostřeno – 20.9. 2019 – Petr
Prostřeno – 20.9. 2019 – Petr
Prostřeno – 20.9. 2019 – Petr
Prostřeno – 20.9. 2019 – Petr
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !