Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13. 9. 2019 – Hanka

13. 09. 2019 | Poslední díl
Jeden mladý muž, tři blondýnky a jedna tmavovláska si v Jihomoravském kraji porovnají svoje kulinářské a hostitelské umění a půjde o celkem vyrovnaný týden. Složení jihomoravské sestavy je tedy převážně ženské, týden zahájí jediný muž, mladý tatínek Tomáš. A právě tesař Tomáš si přál, aby týden prožil se samými chlapy, čeká ho ale pravý opak. Brzy se stane podruhé otcem a hned nazítří po finále má svatbu.

A dámy nakonec Tomáše překvapí a do jeho nového života mu věnují takový dárek, až ho dojmou skoro k slzám. Jaký svatební dar si pro kolegu holky vymyslí, aby mu přinesl štěstí a nezapomněl na ně? Úkolem týdne je chřest, často budou všelijaké závitky, také se bude péct domácí pečivo. Tématem týdne je i rodičovství, jeho radosti a starosti, protože některé z účastnic jsou samoživitelky.

Prostřeno – 13. 9. 2019 – HankaA Tomáš dostane od holek docela životní školu… Na přetřes přijde také vegetariánství, neboť štíhlá Lucie maso skoro nejí. Jak moc bude na sebe i ostatní přísná a ochutná u ostatních vepřové, když sama podává panenku? Občas se bude hrát a zpívat, ale hlavně hodovat. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 13. 9. 2019 – Hanka:


Ve čtvrtek 12.9. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno masérka Hanka (26). Tmavovlasá Hanka, o které si některé soupeřky myslely, že je taktička, protože se zatím příliš neprojevovala, včera slíbila, že až hosté přijedou k ní na venkov, ani ji nepoznají, jak vstřícná a hovorná bude. A to platí a hosty to potěší, stejně jako fakt, že budou konečně hodovat v domě. To nejlepší na konec? Hanka v rozlehlém dvougeneračním domě žije s rodiči a jako svobodná maminka to dokáže ocenit.

Vydělává si jako masérka a hosté se už možná těší, že by to mohlo být součástí poslední zábavy. To se ale teprve uvidí… Poslední hostitelka musí na poslední chvíli improvizovat, když zapomněla koupit barevnou goudu do svého předkrmu, který potěší hlavně Lucii, milovnici sýrů. Hanka se pustila do dvou sýrových rolád ochucených česnekem a sušenými rajčaty. Těch má doma dost, i česneku prý bylo v roládách až moc, jinak ale ještě s pečivem z domácí pekárny návštěvu předkrm potěšil.

Původně v nich měl skončit i chřest, ten ale zůstal zapomenutý v hrnci, proto se Hanka rozhodla, že ho bude podávat s přílohou ke svému hlavnímu chodu. Ten je také zavinutý a též dobrý, navíc pěkně naservírovaný. A protože šlo o kuřecí závitky, ochutnat je mohla i Lucie.

Polévka z červené čočky hosty příjemně překvapila, třeba Tomáš tuhle drobnou čočku ani neznal. Hostitelka ale zapomněla v troubě korpus na své dortíky s mascarpone a ovocem, a přestože se to pokusila zakamuflovat jako čokoládu, Tomáš si té připáleniny všiml. A také si u Hanky všiml tahací harmoniky a hned na ni zahrál. Je vůbec něco, co Tomáš neumí?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Hanka, v pátek 13.9. 2019 od 17.50 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !