Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 2.9. 2019 – Jana

2. 09. 2019 | Poslední díl
Po prázdninové přestávce se rozjíždí další premiérový cyklus oblíbené kulinářsko-hostitelské show Prostřeno! Je to jubilejní, již desátý ročník pořadu, který diváky stále baví a zajímá. Nejde jen o krásných šedesát tisíc korun výhry a možnost získání dalších deseti tisíc korun, ale i o pohled do taktiky a duší soutěžících, o vhled do našich domácností a třeba i o dobré tipy a triky při vaření, které mohou inspirovat ostatní. A třeba se k vlastní zkušenosti s natáčením rozhoupají i ti, kteří před obrazovkou zatím jen kritizují, ale ještě nesebrali odvahu si to jít zkusit na vlastní kůži.

S novým školním rokem začínáme v Moravskoslezském kraji, kde se utkají tři ženy a dva muži. Podzimní sezonu zahájí pestrá parta, některé věci ale mají společné. Tak třeba tři z účastníků pracují v sociálních službách, oba pánové holdují sportu, dvě ženy po sobě uvaří stejný hlavní chod, takže bude možnost srovnání.

Prostřeno – 2.9. 2019 – JanaVývaru se tento týden nedočkáme, zato hosté ochutnají polévku kaštanovou nebo třeba pivní. Občas to mezi účastníky zajiskří a občas se na jídlo čeká. A úkol týdne tentokrát nikdo neuhodne… Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a opět nezapomeňte hlasovat! Vždyť deset tisíc může vyhrát nejen váš favorit, ale můžete to být také vy!

Prostřeno – 2.9. 2019 – Jana:


V pondělí 2.9. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno mladá babička Jana (40).  První hostitelka začala s dětmi brzy, a tak se stala babičkou ve věku, kdy by mohla být ještě klidně maminkou. Paní Jana se ráda věnuje své malé vnučce, se kterou chodí na procházky ještě se svým pejskem, jinak ale už řadu let pracuje jako ošetřovatelka seniorů v domově důchodců.

Jana je plná energie, během přípravy své soutěžní večeře vaří tak trochu páté přes deváté, příliš si to neulehčila a nevšední úkol týdne do svého menu zařadí hned v úvodu večera, i když by vlastně díky dezertu s tématem jubilea mohla mít splněno. Její pondělní menu je docela syté, takže jestli to hosté vše spořádají, bude to známka, že jim chutná. A to se i stane a pochvaly mají vzestupnou tendenci… U Jany platí, že to nejlepší přijde na konec. První amatérská kuchařka se nijak neostýchá používat bujonové kostky, polévkové koření přidá dokonce i do hlavního chodu, což jsou hovězí líčka na víně se šťouchanými brambory s cibulkou, dokonce je přesvědčená, že bez podobného koření nemá jídlo ten správný říz.

Po předkrmovém těstovinovém salátu hosté ochutnají, někteří poprvé v životě, dýňovou polévku. I líčka jsou pro někoho premiérou a po zdobení perníčků, což je pondělní zábava, se všichni rozplývají nad dortem s motivem Prostřeno! Ten přinese Jana na stůl celý, aby se návštěva mohla pokochat jejím cukrářským uměním. Hostitelka může být spokojená, že svoji nervozitu nakonec zkrotila, soupeře pohostila, nic nezkazila, vše stihla a nedošly jí ani příbory, protože těch má ve své kuchyni pro jistotu hned dvě sady.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jana, v pondělí 2.9. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !