Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.12. 2018
Dnes má svátek Lýdie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno – 19.9. 2018 – Jaroslav

19. 09. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! se odehraje v Ústeckém kraji, kde se o 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu utkají tři ženy a dva muži. A hned v úterý nastane situace, která všechny zaskočí. Druhá hostitelka prostě stávkuje. Nepřijde a nevaří. Tak to tu ještě nebylo! Zůstanou šokovaní soutěžící hladoví? Dorazí Iva, nebo to dál potáhnou jen ve čtyřech? Štáb i soutěžící budou muset improvizovat.

Tentokrát nejen kvůli úkolu týdne, což bude všem dobře známá zelenina. Květák se přidává do polévek, pokrmů, ale výborně obstojí i jako samostatný chod. Jak si nejen s květákem Severočeši poradí? Co jim zachutná, co je pobaví a co je dojme? Bude to vzpomínka na předky, kteří tady už bohužel nejsou, nebo na rodinné příslušníky, kteří jim obětavě pomáhají s péčí a výchovou dětí.

Prostřeno – 19.9. 2018 – JaroslavA kdo to nakonec celé vyhraje? Najdou se i tady kalkulující taktici? Sledujte ústecké Prostřeno! od pondělí až do pátku a dozvíte se to! A pokud chcete vzít spravedlnost do vlastních rukou, hlasujte! Vy i vás favorit můžete získat pěkných deset tisíc korun!

Prostřeno – 19.9. 2018 – Jaroslav:


Ve středu 19.9. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno podnikatel ve stavebnictví Jaroslav (50). Uprostřed týdne se hosté těší na tradiční romská jídla, která jsou na Jardově jídelníčku, a stále ještě čekají, zda do jeho velkého a naklizeného bytu konečně dorazí také Iva. Dobře si pochutnat nebo se pobavit mohou samozřejmě i ve čtyřech, a hostitel se Ivinou nepřítomností rozhodit nehodlá.

Když zazvoní zvonek u dveří, na prahu nestojí mladá žena, ale kapela, kterou si hostitel, který prý sám také kdysi hrával, pozval na svoji hudební zábavu. Než si ale soupeři zatancují, ochutnají středeční menu. Jak si uprostřed týdne pochutnají? Třetí hostitel, tatínek dvou rozjívených kluků, uznává tradiční hodnoty i tradiční chutě, některé recepty odkoukal doma od maminky. Na úvod budou holubky s mletým a uzeným masem a rýží, dušené v rajském protlaku. Ty sice někomu připomínají závodku, ale chutnají.

Jaroslav se polévkového koření nebojí, jeho vývar bez chuti nebude, ale jsou v něm dost velké kusy zeleniny. Následují halušky, které překvapivě nebudou ani se zelím nebo s brynzou a slaninou, ale s balkánským sýrem, s kousky vepřového masa a přepáleným máslem. Právě tak prý dělali halušky u hostitele doma, kde je stále často vaří, a Jardovi to jde s prkýnkem a těstem svižně od ruky.  

Hlavní chod ale ve výsledku nevypadá moc vábně a ani chuťově všechny neuspokojí. Originálem je i Jardův smetanový nepečený dezert s jahodami, který prý někdy dělá doma pro rodinu. Jak bude Jaroslav odteď hlasovat? Je to taktik?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jaroslav,
ve středu 19.9. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !