Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 18.9. 2018 – Iva

18. 09. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! se odehraje v Ústeckém kraji, kde se o 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu utkají tři ženy a dva muži. A hned v úterý nastane situace, která všechny zaskočí. Druhá hostitelka prostě stávkuje. Nepřijde a nevaří. Tak to tu ještě nebylo! Zůstanou šokovaní soutěžící hladoví? Dorazí Iva, nebo to dál potáhnou jen ve čtyřech? Štáb i soutěžící budou muset improvizovat.

Tentokrát nejen kvůli úkolu týdne, což bude všem dobře známá zelenina. Květák se přidává do polévek, pokrmů, ale výborně obstojí i jako samostatný chod. Jak si nejen s květákem Severočeši poradí? Co jim zachutná, co je pobaví a co je dojme? Bude to vzpomínka na předky, kteří tady už bohužel nejsou, nebo na rodinné příslušníky, kteří jim obětavě pomáhají s péčí a výchovou dětí.

Prostřeno – 18.9. 2018 – IvaA kdo to nakonec celé vyhraje? Najdou se i tady kalkulující taktici? Sledujte ústecké Prostřeno! od pondělí až do pátku a dozvíte se to! A pokud chcete vzít spravedlnost do vlastních rukou, hlasujte! Vy i vás favorit můžete získat pěkných deset tisíc korun!

Prostřeno – 18.9. 2018 – Iva:


V úterý 18.9. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Iva (23). Mladá Iva, která momentálně pracuje v Německu, včera působila normálně. Jenže to, co provede ve svůj soutěžní večer, normální není. Plánovala vařit v maminčině hezkém bytě a nechá ji v tom pěkně vykoupat. Iva prostě nedorazí… A jak se k tomu postaví Ivina šokovaná máma?

Je jí pěkně trapně. Sama nachystá nepečený dort, ale jinak se v kuchyni angažovat nemíní. Stále doufá, že dcera na její zoufalé esemeskové S.O.S. přece jen dorazí a chopí se vařečky. Co se vlastně stalo? Lekla se Iva, že na laťku, jakou včera nastavil Láďa, ani omylem nedosáhne? A proč se vůbec přihlásila? Prý to vzala za svého staršího expřítele, který měl původně vařit. Nebo je jí opravdu tak špatně, že zvracela celou noc, jak mamince na opakované výzvy tvrdí do telefonu? Může za to snad pondělní večeře, nebo je to jen výmluva?

Těžko říct, nikomu jinému nevolno není a Iva má asi vlastních problémů víc než dost. Jak čas běží, iniciativy se chopí včerejší hostitel. Láďovi odlehlo, že má už odvařeno, a spolu s ostatními kolegy společnými silami uvaří improvizovanou večeři podle původního menu. Ke stolu pozvou i maminku, která je nechala i se štábem u sebe doma.

Předkrmové zapékané chlebíčky se týmu povedou, oranžová zelňačka bez smetany má říz, následují kuřecí kousky, všechno je prý docela k jídlu. A překvapením večera není Iva, ale nepečený dort, který udělala její maminka. Bohužel dezert neztuhl a nikomu ani moc nechutná…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Iva,
v úterý 18.9. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !