Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 11.12. 2017
Dnes má svátek Dana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Prostřeno 18.6. 2014 - Jitka

18. 06. 2014 | Poslední díl
Plzeňáci neujíždějí na pivu, ale na panence, špenátu a domácí zmrzlině. A krajové speciality? Bez internetu ani ránu, jak se pečou chodské koláče už zapomněli… Je možné, že se budou hosté více chválit než kritizovat? Chcete-li vidět, jak se pětice účastníků tolerantně povzbuzuje, místo toho, aby především taktizovala, určitě si nenechejte ujít poslední premiérové Prostřeno! z Plzeňského kraje.

Třetí červnový týden bude krásným vyvrcholením deváté řady oblíbeného pořadu, přestože dvě účastnice nezvládnou povinný úkol. Nevěříte? Je tak těžký? Těžký je – krajové moučníky a chodské koláče daly naším soutěžícím zabrat. První hostitelka to vzdá a třetí prý zapomněla. Má totiž vlastního vaření až nad hlavu…

Prostřeno 18.6. 2014 - JitkaCo ještě spojuje čtyři sympatické ženy a jednoho mladého muže? Někteří pobývali a pracovali v cizině, zejména jazyková lektorka Jitka, která plzeňský týden okoření svým temperamentem a humorem. Západočeši si pochutnají na jehněčím, vepřových panenkách, silní budou po špenátu. A poněkud jim to zkomplikuje Daniela, která má nejen bezlepkovou dietu, ale také nesmí mléko. Jak se s tím soupeři vypořádají? Uvidíte na Primě v Prostřeno! z Plzeňska.

Prostřeno – 18.6. 2014 – Jitka:


Ve středu 18.6. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno učitelka jazyků Jitka (34). Třetí hostitelka o sobě říká, že je svobodomyslná, společenská, má mysl pro humor a je upřímná. Občas prý trochu lempl, ale ne bez talentu. To sedí. Zcestovalá Jitka je kořením týdne a její tvořivost a alternativní styl se promítají nejen do stěn jejího bytu a celého image, ale i menu.

Chvíli jsem měla křeč do ruky a tik do oka,“ říká o svém vaření v pořadu Prostřeno s datem 18.6. 2014, které si nijak neulehčila. Co si ale ulehčila, to je úkol týdne. Kolik bodů ji budou stát údajně zapomenuté koblížky? Škoda, protože večeře se povedla.

Příjemným zpestřením je v pořadu Prostřeno s datem 18.6. 2014 úvodní výlet do italské a španělské kuchyně v podobě čtyři předkrmů, hlavní chod je vynikající dušené jehněčí, pěkný kus masa, který pro jistotu, kdyby někomu páchlo, ještě doplní kuřecí závitek. Místo polévky je pikantní pasta z Kalábrie podle receptu Jitčiny italské kamarádky.

Dobrý je v pořadu Prostřeno s datem 18.6. 2014 grilovaný ananas s domácí zmrzlinou. Jitka je pozorná hostitelka, myslí i na Danielu, přesto je nálada poněkud unavená. Víťa po třech večerech strávených uprostřed žen přizná, že holčičí řeči o dietách ho moc neberou. Pobaví ho aspoň improvizovaná hodina italštiny?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jitka,
ve středu 18.6. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !