Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 6.6. 2014 - Lenka

6. 06. 2014 | Poslední díl
Sympatická pražská pětka umí vařit. Zvládne i zdravé luštěniny? Už jste slyšeli o čočkové sekané, čočce na sladko nebo v aspiku? Čtyři ženy z Prahy a jeden Středočech si dopřejí vzájemnou společnost a ochutnají své recepty v další kapitole soutěžní kulinářské show Prostřeno!

Ano, vracíme se do srdce republiky a můžeme se těšit na pestrou společnost, ale i jídelníčky. A dobrá zpráva je, že všichni zúčastnění umí vařit a nechtějí jenom hrát, ale také se blýsknout v rolích kuchařů a hostitelů. Snad jen paní Olga je poté, co sama odvaří, dost nevyzpytatelná, což vadí Markovi.

Prostřeno 6.6. 2014 - LenkaA Carmen je soutěživá mladá holka, která se prý „hodí do této doby“. Romka Lenka je poněkud záhadná. U stolu se moc neprojevuje, protože se trochu bojí, jak ji ostatní přijmou. Ale jsou to naštěstí úplně zbytečné strachy, jak uvidíte v dalším týdnu s pořadem Prostřeno! na Primě.

Prostřeno – 6.6. 2014 – Lenka:


V pátek 6.6. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno tichá pokojská Lenka (39). Poslední hostitelka šla do soutěže prý hlavně proto, aby ukázala Romy v lepším světle, i když se zpočátku bála, s jakým přijetím se setká. Maminka čtyř dětí a pokojská dbá velmi na čistotu a právem je pyšná na svoji rodinu.

Uvaří v pořadu Prostřeno s datem 6.6. 2014 Lenka něco z romské kuchyně? Všichni to od ní čekají. Lenka nepřekvapí slepičím vývarem s domácím drobením, ale překvapí kubánským hlavním chodem congri, kde jsou také luštěniny. Prostě splní povinný úkol na druhou, protože ji ještě čeká čočkový aspik.

Přílohou k pečené krkovičce jsou v pořadu Prostřeno s datem 6.6. 2014 fazole s rýží s pikantní klobáskou, smažené divoké banány, avokádo a brambory juka. Chutné jsou i úvodní taštičky se špenátem a šunkou z těsta z pomazánkového másla. A nakonec bude jablečný moučník, tentokrát nepečený. Který bude lepší – ten Olžin, nebo Lenčin? Silnou stránkou finále je zábava – rodinný koncert.

Na programu je v pořadu Prostřeno s datem 6.6. 2014 nejprve ´džezík´ a pak ještě tradiční taneční vystoupení Lenčiny nejmladší dcery. I když se hostitelka moc snaží, z nervozity občas na něco zapomene, ale Marek jí rád odpustí, že mu skoro odepřela hlavní chod…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lenka,
v pátek 6.6. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 6.6. 2014 - Lenka:

Prostřeno 6.6. 2014 - Lenka
Prostřeno 6.6. 2014 - Lenka
Prostřeno 6.6. 2014 - Lenka
Prostřeno 6.6. 2014 - Lenka
Prostřeno 6.6. 2014 - Lenka
Prostřeno 6.6. 2014 - Lenka
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Téhle paní fandím SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle