8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 17.5. 2016 – Miroslava

17. 05. 2016 | Poslední díl
V Jihočeském kraji se potkají a utkají tři muži a dvě ženy, které si už od počátku nejsou sympatické. Nesešla se soudržná parta, každý hraje za sebe. Celý týden se bude hledat ten největší taktik a nakonec se také najde! A pro soutěžící to bude překvapení, skoro šok. Dokonce i pro prvního hostitele Tomáše, který přiznává, že přišel hrát. Ten při šmejdění s nevšední pečlivostí zkoumá zásuvky a útroby skříněk, konstrukce lůžek a postelí, asi ho zajímá kvalita spánku soupeřů.

Ve finále nás čeká další šok. Naštvaný student Michal naplive soupeřům do jídla a nedá jim slíbené pití, protože „je to pro ně škoda“. Co ještě nás na jihu čeká? Dva bytu v provensálském stylu, dvě sýrové rolády, tři vývary, určitě bude s čím porovnávat – a kreativní zábava u stolů. Úkolem týdne budou cmundy, placky, škubánky, prostě jídla z brambor, samé jihočeské kulinářské stálice. Naplival Michal do talíře těm správným lidem? Dívejte se na Prostřeno!

Prostřeno – 17.5. 2016 – Miroslava: 


Prostřeno – 17.5. 2016 – MiroslavaV úterý 17.5. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Miroslava (21).
Mladá hostitelka z Tábora spoléhá na taktiku a moderní odlehčené menu s růžovou přílohou. Mirka je docela kritická, ale sama očekává shovívavost. Když do předkrmu s lilkem, bazalkou a rajčaty zapomene dát sýr a Michal jí to připomene, bere to skoro jako křivdu. Tomáš po včerejšku žertuje, dobrosrdečný Petr si od něj nechá líbit přezdívku „těhotný kovboj“. Jaká bude Mirčina brokolicová polévka se zastřeným vejcem?

Podle Tomáše, který tuhle polévku normálně miluje, je prý v pořadu Prostřeno s datem 17.5. 2016 hustá jako kaše. Hostitelka připravila domácí limonádu, ne všichni jsou z toho nadšení a těší se, až dostanou něco zábavnějšího. Na hlavní chod se dlouho čeká a žízeň je veliká… Mirka miluje vepřovou panenku a maso je výborné, uvařila k němu ale řepové pyré s brambory, které je růžové, řídké a podle Ilony připomíná spíš malinový pudink.

Jako správná hostitelka se Miroslava v pořadu Prostřeno s datem 17.5. 2016 snaží u stolu rozhýbat konverzaci a vztahy posunout někam dál, i když reakcemi hostů se cítí dotčená. Ty zase překvapí její dětinská zábava – malování na obličej. Mirka si nesedne s Ilonou a irituje ji také vrstevník Tomáš, který ji blahosklonně oslovuje „děvenko“. Benjamínek týdne si ale věří a rozhodit se nenechá, Mirku povzbudí i úspěch jejího dezertu Sofie, který si muži přidávají a dost ho chválí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Miroslava,
v úterý 17.5. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 17.5. 2016 – Miroslava:

Prostřeno – 17.5. 2016 – Miroslava
Prostřeno – 17.5. 2016 – Miroslava
Prostřeno – 17.5. 2016 – Miroslava
Prostřeno – 17.5. 2016 – Miroslava
Prostřeno – 17.5. 2016 – Miroslava
Prostřeno – 17.5. 2016 – Miroslava
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !