Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13.6. 2016 – Simona

13. 06. 2016 | Poslední díl
Ve východních Čechách se utkají tři muži a dvě ženy. A je to opět pestrá a veselá společnost. Nejmladšímu soutěžícímu je teprve šestnáct, nejstaršímu dvaašedesát, ale je to docela číslo. Má o třicet let mladší ženu a uvaří dosti svérázné menu. Napětí do pořadu vnese první účastnice Simona, která čeká svého druhého potomka.

Na tom by ještě nebylo nic zvláštního, vždyť v Prostřeno! už několik těhotných žen šťastně odvařilo, ty ale neměly termín porodu v pátek! Simona je prostě odvážná a silná žena... Také se bude povídat o chuti psího masa a nikdo neušlehá šlehačku, ta prostě tentokrát stávkuje. A kdo z Východočechů vyhraje rodinnou vstupenku na Bosch Fresh festival? Ten, kdo připraví nejchutnější úkol týdne, což je libovolná fresh specialita.

Prostřeno – 13.6. 2016 – Simona:


Prostřeno – 13.6. 2016 – SimonaV podělí 13.6. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno těhotná Simona (32). Startujeme u upřímné hostitelky Simony. Na té je na první pohled vidět, že je v pokročilém stadiu těhotenství, přesto všechny šokuje, když se svěří, že termín porodu připadá už na pátek! Hosté se teprve seznamují a už přemýšlejí o tom, zda Simona natáčení vůbec dokončí a stihne ochutnat všechny večeře. Každopádně zatím jí nic není a svůj pondělní večer zvládne s přehledem. Nic nenasvědčuje tomu, že by potřebovala nějaké úlevy.

A nikdo jí je v pořadu Prostřeno s datem 13.6. 2016 ani nenabízí… Simona se v kuchyni svého nového domečku pustí do specialit, jakými jsou slané kremrole z vlastního těsta s rukolou a se smetanovo-lososovou náplní. Překvapí i polévka, což není klasický drůbeží vývar, ale marocká kuřecí polévka s voňavým koriandrem a mátou, zahuštěná kuskusem a dochucená harissou, rajčaty a troškou citronové šťávy. I hlavní chod s králíkem není klasická pečínka, ale králík je na hořčici s karlovarským knedlíkem, který sice kuchařku trochu potrápí - zapomene dát do těsta ušlehané bílky, ale i tak se příloha povede. Hostitelka není taktička, všechno na sebe práskne a na své chyby soupeře ještě upozorní.

Její bábovce s lesním ovocem k dokonalosti chybí pořadu Prostřeno s datem 13.6. 2016 šlehačka, tedy aspoň pro milovníka šlehačky, nejstaršího Jirku. Nejmladší Radim naopak překvapí hláškou, že „s bábovkou začínal“, ve třinácti prý flamboval – a málem u toho chytla kuchyně. A jak to dopadne, když očekávaná holčička bude chtít na svět dříve než v pátek? Simonu nahradí švagrová, která se na to prý už těší, protože vaření mají za sebou a ona už bude jen ochutnávat a bavit se. Simona je ale zatím natolik v kondici, že hostům rozdá na cestu domů druhou večeři v ubrousku, to kdyby náhodou ještě dostali hlad.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Simona,
v pondělí 13.6. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 13.6. 2016 – Simona:

Prostřeno – 13.6. 2016 – Simona
Prostřeno – 13.6. 2016 – Simona
Prostřeno – 13.6. 2016 – Simona
Prostřeno – 13.6. 2016 – Simona
Prostřeno – 13.6. 2016 – Simona
Prostřeno – 13.6. 2016 – Simona
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles