Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13.6. 2016 – Simona

13. 06. 2016 | Poslední díl
Ve východních Čechách se utkají tři muži a dvě ženy. A je to opět pestrá a veselá společnost. Nejmladšímu soutěžícímu je teprve šestnáct, nejstaršímu dvaašedesát, ale je to docela číslo. Má o třicet let mladší ženu a uvaří dosti svérázné menu. Napětí do pořadu vnese první účastnice Simona, která čeká svého druhého potomka.

Na tom by ještě nebylo nic zvláštního, vždyť v Prostřeno! už několik těhotných žen šťastně odvařilo, ty ale neměly termín porodu v pátek! Simona je prostě odvážná a silná žena... Také se bude povídat o chuti psího masa a nikdo neušlehá šlehačku, ta prostě tentokrát stávkuje. A kdo z Východočechů vyhraje rodinnou vstupenku na Bosch Fresh festival? Ten, kdo připraví nejchutnější úkol týdne, což je libovolná fresh specialita.

Prostřeno – 13.6. 2016 – Simona:


Prostřeno – 13.6. 2016 – SimonaV podělí 13.6. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno těhotná Simona (32). Startujeme u upřímné hostitelky Simony. Na té je na první pohled vidět, že je v pokročilém stadiu těhotenství, přesto všechny šokuje, když se svěří, že termín porodu připadá už na pátek! Hosté se teprve seznamují a už přemýšlejí o tom, zda Simona natáčení vůbec dokončí a stihne ochutnat všechny večeře. Každopádně zatím jí nic není a svůj pondělní večer zvládne s přehledem. Nic nenasvědčuje tomu, že by potřebovala nějaké úlevy.

A nikdo jí je v pořadu Prostřeno s datem 13.6. 2016 ani nenabízí… Simona se v kuchyni svého nového domečku pustí do specialit, jakými jsou slané kremrole z vlastního těsta s rukolou a se smetanovo-lososovou náplní. Překvapí i polévka, což není klasický drůbeží vývar, ale marocká kuřecí polévka s voňavým koriandrem a mátou, zahuštěná kuskusem a dochucená harissou, rajčaty a troškou citronové šťávy. I hlavní chod s králíkem není klasická pečínka, ale králík je na hořčici s karlovarským knedlíkem, který sice kuchařku trochu potrápí - zapomene dát do těsta ušlehané bílky, ale i tak se příloha povede. Hostitelka není taktička, všechno na sebe práskne a na své chyby soupeře ještě upozorní.

Její bábovce s lesním ovocem k dokonalosti chybí pořadu Prostřeno s datem 13.6. 2016 šlehačka, tedy aspoň pro milovníka šlehačky, nejstaršího Jirku. Nejmladší Radim naopak překvapí hláškou, že „s bábovkou začínal“, ve třinácti prý flamboval – a málem u toho chytla kuchyně. A jak to dopadne, když očekávaná holčička bude chtít na svět dříve než v pátek? Simonu nahradí švagrová, která se na to prý už těší, protože vaření mají za sebou a ona už bude jen ochutnávat a bavit se. Simona je ale zatím natolik v kondici, že hostům rozdá na cestu domů druhou večeři v ubrousku, to kdyby náhodou ještě dostali hlad.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Simona,
v pondělí 13.6. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 13.6. 2016 – Simona:

Prostřeno – 13.6. 2016 – Simona
Prostřeno – 13.6. 2016 – Simona
Prostřeno – 13.6. 2016 – Simona
Prostřeno – 13.6. 2016 – Simona
Prostřeno – 13.6. 2016 – Simona
Prostřeno – 13.6. 2016 – Simona
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !