Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prostřeno 11.9. 2015 - Gabriela

11. 09. 2015 | Poslední díl
Uprostřed Čech nás čeká parta poskládaná opačně než minulý týden. Čtyři ženy a jediný muž budou soutěžit o padesát tisíc korun v Praze a Středočeském kraji. Úkol týdne bude záhadný a vzhledem k tomu, že nás čeká hodně horký týden, se soutěžící při jeho plnění ještě více zapotí.

Dusno není míněno obrazně, ale doslova. Slunce pálí a my se podíváme do paneláku, na krásnou zahradu, do chaloupky, do Vršovic i do Lán, kde uvaří Pavel, údržbář a měkkosrdcatý řezník. „Ženský kolektiv je výborný, dneska se cítím jako kapitán, už si je diriguju, jak chci,“ chlubí se uprostřed týdne padesátník Pavel.

Prostřeno 11.9. 2015 - Gabriela„Připadal jsem si jako pacholátko, který se nechá houpat v náručí,“ užívá si Prostřeno! lítostivý řezník, který ví, že v jednoduchosti je krása. A diváky určitě zaujme i poslední soutěžící Gabriela, kterou už určitě někdy někde viděli…

Prostřeno – 11.9. 2015 – Gabriela:


V pátek 11.9. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Gabriela (37). „Týden to byl hezký, ale ne podle mých představ,“ říká Gabriela, která se chtěla hlavně pobavit a někdy se cítí jako dvacetileté třeštidlo, přestože abstinuje. Hosté jsou na finále zvědaví – a příjemně překvapení. Večeřet se bude v útulné chalupě, což je dobrá volba.

Včera jsme viděli, že hostitelka nemusí pálivá jídla, ale nemůže žít bez česneku. A opravdu s ním nešetří, králičí stehna nejen prošpikuje, ale pokryje i drceným česnekem. Při šmejdění v podkrovní ložnici hosty zaujmou hry pro dospělé, protože šťastně vdaná hostitelka si prý se svým manželem stále ráda hraje. Alena je z domu v pořadu Prostřeno s datem 11.9. 2015 nadšená, úplně se vidí, jak by si to tady užívala. „Závidím jí to,“ přiznává.

Gabča je pro soupeře v pořadu Prostřeno s datem 11.9. 2015 trochu nevyzpytatelná, taktizuje? Jaká bude kuchařka?

Co „vlastnoručně nasbírané hříbky houby“ v bramboračce? „Vyznáš se v houbách?“ zajímá Johanu. Odpověď „nevyznám“ rozesměje, ale neuklidní. Navíc podle Pavla to hříbky nejsou. Menu je vydatné a venkovské. Pro Maju „co dům dal“. Předkrm, který by klidně splnil i úkol týdne, zní zajímavě. Bramborová kaše v trojobalu?

Co to ta Gábina zamýšlí? Určitě nechtěla těstíčko přesolit a míchat ho znovu. Zmatené je pořadí jídel, Pavel pořád čeká na svoji porci masa, ke všemu musí jíst rukama – že by v početné rodině hostitelce došly příbory? Nakonec se všichni najedí k prasknutí, docela inspirativní jsou horácké knedlíky podle kamarádčina receptu.

Kdo šokuje tím, že vyhraje závod na chůdách? A kdo to nakonec vyhraje a shrábne 50 000 korun? Čeká středočeskou partičku páteční hra na pravdu, nebo srdečné pozvání na chatu?
Dívejte se na Prostřeno! z Prahy a středních Čech!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Gabriela,
v pátek 11.9. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 11.9. 2015 - Gabriela:

Prostřeno 11.9. 2015 - Gabriela
Prostřeno 11.9. 2015 - Gabriela
Prostřeno 11.9. 2015 - Gabriela
Prostřeno 11.9. 2015 - Gabriela
Prostřeno 11.9. 2015 - Gabriela
Prostřeno 11.9. 2015 - Gabriela
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !