Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 11.9. 2015 - Gabriela

11. 09. 2015 | Poslední díl
Uprostřed Čech nás čeká parta poskládaná opačně než minulý týden. Čtyři ženy a jediný muž budou soutěžit o padesát tisíc korun v Praze a Středočeském kraji. Úkol týdne bude záhadný a vzhledem k tomu, že nás čeká hodně horký týden, se soutěžící při jeho plnění ještě více zapotí.

Dusno není míněno obrazně, ale doslova. Slunce pálí a my se podíváme do paneláku, na krásnou zahradu, do chaloupky, do Vršovic i do Lán, kde uvaří Pavel, údržbář a měkkosrdcatý řezník. „Ženský kolektiv je výborný, dneska se cítím jako kapitán, už si je diriguju, jak chci,“ chlubí se uprostřed týdne padesátník Pavel.

Prostřeno 11.9. 2015 - Gabriela„Připadal jsem si jako pacholátko, který se nechá houpat v náručí,“ užívá si Prostřeno! lítostivý řezník, který ví, že v jednoduchosti je krása. A diváky určitě zaujme i poslední soutěžící Gabriela, kterou už určitě někdy někde viděli…

Prostřeno – 11.9. 2015 – Gabriela:


V pátek 11.9. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Gabriela (37). „Týden to byl hezký, ale ne podle mých představ,“ říká Gabriela, která se chtěla hlavně pobavit a někdy se cítí jako dvacetileté třeštidlo, přestože abstinuje. Hosté jsou na finále zvědaví – a příjemně překvapení. Večeřet se bude v útulné chalupě, což je dobrá volba.

Včera jsme viděli, že hostitelka nemusí pálivá jídla, ale nemůže žít bez česneku. A opravdu s ním nešetří, králičí stehna nejen prošpikuje, ale pokryje i drceným česnekem. Při šmejdění v podkrovní ložnici hosty zaujmou hry pro dospělé, protože šťastně vdaná hostitelka si prý se svým manželem stále ráda hraje. Alena je z domu v pořadu Prostřeno s datem 11.9. 2015 nadšená, úplně se vidí, jak by si to tady užívala. „Závidím jí to,“ přiznává.

Gabča je pro soupeře v pořadu Prostřeno s datem 11.9. 2015 trochu nevyzpytatelná, taktizuje? Jaká bude kuchařka?

Co „vlastnoručně nasbírané hříbky houby“ v bramboračce? „Vyznáš se v houbách?“ zajímá Johanu. Odpověď „nevyznám“ rozesměje, ale neuklidní. Navíc podle Pavla to hříbky nejsou. Menu je vydatné a venkovské. Pro Maju „co dům dal“. Předkrm, který by klidně splnil i úkol týdne, zní zajímavě. Bramborová kaše v trojobalu?

Co to ta Gábina zamýšlí? Určitě nechtěla těstíčko přesolit a míchat ho znovu. Zmatené je pořadí jídel, Pavel pořád čeká na svoji porci masa, ke všemu musí jíst rukama – že by v početné rodině hostitelce došly příbory? Nakonec se všichni najedí k prasknutí, docela inspirativní jsou horácké knedlíky podle kamarádčina receptu.

Kdo šokuje tím, že vyhraje závod na chůdách? A kdo to nakonec vyhraje a shrábne 50 000 korun? Čeká středočeskou partičku páteční hra na pravdu, nebo srdečné pozvání na chatu?
Dívejte se na Prostřeno! z Prahy a středních Čech!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Gabriela,
v pátek 11.9. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 11.9. 2015 - Gabriela:

Prostřeno 11.9. 2015 - Gabriela
Prostřeno 11.9. 2015 - Gabriela
Prostřeno 11.9. 2015 - Gabriela
Prostřeno 11.9. 2015 - Gabriela
Prostřeno 11.9. 2015 - Gabriela
Prostřeno 11.9. 2015 - Gabriela
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles