Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno! Poslední večeře - 17.7. 2016

17. 07. 2016 | Poslední díl
K poslední večeři se sejde středočesko-pražská parta. Nejvíce emocí vzbudila Ruska Ekaterina. Ta se totiž ze Sibiři, kde žila, vydala do Prahy. A nejen to. Konvertovala k islámu a provdala se za muslima.

A byla to právě její víra, která celé Prostřeno poznamenala. Ekaterina nebo chcete-li Káťa, jak jí hosté říkali, je totiž hned první den požádala, zda by bylo možné z jejich týdne vynechat alkohol. Její víra jí totiž nejen nedovoluje jíst vepřové, podat ruku cizímu muži, pít alkohol, ale také sedět u jednoho stolu, kde se alkohol pije. Ostatní s tím neměli problém a byl to tak nealkoholový týden.

Prostřeno! Poslední večeře - 17.7. 2016Na diskuzích se to hodně řešilo. Diváci měli pocit, že ostatní se Ekaterině příliš podrobili a řešili, jak je to možné a že to snad dostali příkazem. A právě to se u poslední večeře se bude mimo jiné řešit. Všichni jsou překvapeni s čím muslimka Káťa přijde tentokrát – svým soupeřům oznámí, že je ramadán a nemůže až do západu slunce ani pít ani jíst! Co s tím vším jídlem, které si společně navaří? A může alespoň vařit? A budou jíst alespoň ostatní nebo budou také čekat, až zapadne slunce?

Účastnice Martina se svěří, že po Prostřeno byla terčem útoků diváků. Dokonce na ni v obchodě někdo plivnul. Zajímavé jsou i další zážitky po natáčení.

Všichni jsou zvědaví, s jakou náladou dorazí Bob. Pořád dělá taxikáře, ale z auta sotva vyleze. Že by ho bolela záda nebo doma dostal lopatou? Dámy jsou zvědavé na novinky z jeho manželského života. Naposledy, když byly u Boba doma, zažily pěkné drama. To když je Bobova manželka i se štábem vypakovala.

Jana zase diváky šokovala svým tvrzením, že vlastně nevaří.  Jak si poradí s úkolem udělat domácí knedlíky? Radost z toho mít nebude.

A bude se dělat i guláš v kotlíku na ohni, legrace to nebude, bude hořet nejen dřevo, ale i vlasy!
Dojde i na lámání chleba a nebude to příjemné. A kdo tentokrát vyhraje? Bude výhra spravedlivá? 

Další z celkem osmi samostatných dílů Prostřeno Prima odvysílá v neděli 17.7. 2016 v 17.35


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno! Poslední večeře - 17.7. 2016:

Prostřeno! Poslední večeře - 17.7. 2016
Prostřeno! Poslední večeře - 17.7. 2016
Prostřeno! Poslední večeře - 17.7. 2016
Prostřeno! Poslední večeře - 17.7. 2016
Prostřeno! Poslední večeře - 17.7. 2016
Prostřeno! Poslední večeře - 17.7. 2016
Prostřeno! Poslední večeře - 17.7. 2016
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !