8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 27.4. 2020 – Tereza

27. 04. 2020 | Poslední díl
V Plzeňském kraji se sejdou u stolu čtyři ženy a jeden muž. Všechny věkové kategorie se tak budou snažit svým menu zaujmout a dosáhnout na výhru, která by mohla splnit jejich sny. Komu se to podaří? A jak si soutěžící poradí s úkolem týdne, kterým bude příprava speciality z Plzeňska? Kdo ji dokáže zakomponovat do menu, a kdo si s ní vůbec nebude vědět rady?

Stále se hraje o stejnou výhru: 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu. Navíc mohou, díky hlasování, opět vyhrát i diváci. Zapojte se do hry a zkuste své štěstí. V každém případě bude Prostřeno! napínavé až do konce. A to i proto, že se bude taktizovat. Prohlédnete toho, komu jde o výhru nejvíc? A odhalí ho u stolu také soutěžící?

Prostřeno – 27.4. 2020 – Tereza:


Prostřeno – 27.4. 2020 – TerezaV pondělí 27.4. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno Tereza (27). Tereza se vyučila v Mariánských Lázních na učilišti v oboru kuchař-číšník. Pracovala vždy v nějakém fastfoodu a momentálně pracuje v bageterii. Je svobodná matka a má dceru Elizabeth, které je 8 let. Dcera chodí do školy v Plané, a tak je přes týden u babičky, a víkendy a prázdniny tráví s Terezou.

Dcera je pro Terezu to nejdůležitější, co má. Doma jí dělají společnost tři kočky, které má moc ráda. Žije v pronajatém bytě v Plzni se spolubydlícím. Do pořadu ji přihlásil její kamarád. Prostřeno! spolu sledovali, a on ji potom bez jejího vědomí přihlásil. Tereza by si ráda vyzkoušela, jaké to je vařit před kamerou, a chtěla by zjistit, jestli jídlo, které uvaří, bude chutnat i jiným lidem, než jsou její přátelé.

Ráda by také získala výhru. Svým hostů nabídne experimentálně kombinované menu, pokrmy světové i lokální. Ocení její snahu o světovost ostatní soutěžící? Nebo jim guacamole s hovězím vývarem moc ladit nebude? Najde se už u stolu první rýpal? A koho zaujme zábava v podobě beatboxu?


Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Tereza, v pondělí 27.4. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 27.4. 2020 – Tereza:

Prostřeno – 27.4. 2020 – Tereza
Prostřeno – 27.4. 2020 – Tereza
Prostřeno – 27.4. 2020 – Tereza
Prostřeno – 27.4. 2020 – Tereza
Prostřeno – 27.4. 2020 – Tereza
Prostřeno – 27.4. 2020 – Tereza
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !