Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 23.4. 2020 – Patricie

23. 04. 2020 | Poslední díl
Ve Zlínském kraji se sejdou u stolu dva muži a tři ženy. Všechny věkové kategorie se tak budou snažit svým menu zaujmout a dosáhnout na výhru, která by mohla splnit jejich sny. Komu se to podaří? A jak si soutěžící poradí s úkolem týdne, kterým bude zpracování ovesných vloček? Kdo je dokáže zakomponovat do menu, a kdo si s nimi vůbec nebude vědět rady?

Stále se hraje o stejnou výhru: 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu. Navíc mohou, díky hlasování, opět vyhrát i diváci. Zapojte se do hry a zkuste své štěstí. V každém případě bude Prostřeno! napínavé až do konce. A to i proto, že vegetariánka z pondělního dílu řádně zamíchá kartami. A tedy i taktikou. Prohlédnete toho, komu jde o výhru nejvíc, a odhalí ho u stolu také soutěžící?

Prostřeno – 23.4. 2020 – Patricie:


Prostřeno – 23.4. 2020 – PatricieVe čtvrtek 23. 4. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno Patricie (18). Má ráda ryby, maso, ovoce, zeleninu, sacharidy a bílkoviny. Patricie sází na moderní menu, nachystá kachní paštiku s domácím chlebem, dýňový krém s kari, kachní prsa s višňovou omáčkou, bramborovo-batátové pyré a čokoládový fondán.

Hosté brzy pochopí, že tahle studentka střední školy se vyzná a v kuchyni se umí otáčet. Hosté budou mít spoustu otázek a velká očekávání.

Dokáže je Patricie naplnit? Vyjde mladé hostitelce vše podle představ? Snažit se bude hodně. A jak si poradí s vegankou Boženkou? Zvládne navařit i pro ni, nebo by si Boženka raději měla nosit svačiny?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Patricie, ve čtvrtek 23.4. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 23.4. 2020 – Patricie:

Prostřeno – 23.4. 2020 – Patricie
Prostřeno – 23.4. 2020 – Patricie
Prostřeno – 23.4. 2020 – Patricie
Prostřeno – 23.4. 2020 – Patricie
Prostřeno – 23.4. 2020 – Patricie
Prostřeno – 23.4. 2020 – Patricie
Prostřeno – 23.4. 2020 – Patricie
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !