Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 21.11. 2013 - Bohumil

21. 11. 2013 | Poslední díl
Poslední dobou frekventované složení tři muži ku dvěma ženám se opakuje i ve východních Čechách, kde se v pořadu Prostřeno sejdou dvě Aleny - jedna Trnková a druhá Turková. Ale plést si je nebudete.

Bude ta starší z nich „potížistkou týdne“, jak se domnívá první hostitel? Nebude to nakonec on sám? Mladý „ajťák“ Michal poněkud vyčnívá. Ctitel moderní, odlehčené a sofistikované kuchyně se totiž střetne s milovníky české hutné klasiky. Druhým mužem je bodrý Moravák Bob, vtipálek, který nejde pro zemitá slova daleko. Jako poslední uvaří třicátnice Gabriela.

Prostřeno 21.11. 2013 - BohumilA co si pro naše milovníky masa, bramboráků, vývarů a šlehačkových rolád připravil štáb pořadu Prostřeno? Malou pomstičku - tradiční postní jídla. Komu se povede nejlepší postní pokrm, aby si odnesl moderní multifunkční troubu? O tom rozhodnou soutěžící, stejně jako o tom, kdo v pátek vyhraje na východě Čech 50 000 korun a stane se hostitelem týdne.

Prostřeno – 21.11. 2013 – Bohumil:


Ve čtvrtek 21.11. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno moravský srandista Bohumil (56). Dámy předpokládají, že Bohumil vaří dobře, protože se sám živil jako zedník na cestách. Co v pořadu Prostřeno s datem 21.11. 2013 plánuje „brněnské frajer“ Bohumil řečený Bob?

Slaný štrůdl, naloženou krkovičku, pořádný vývar s knedlíčky a nudlemi a šlehačkovou roládu – úplně stejnou jako včera Alena. „Teď už vím, proč včera ze sebe vyhrknul můj recept, to bude bomba na porovnání,“ směje se v pořadu Prostřeno s datem 21.11. 2013 včerejší hostitelka.

Nerad bych dopadl jako Alenka,“ obává se Bohumil a pro jistotu přidá do šlehačky ztužovač. Kdyby se mu snad nedařilo, prý hosty trochu opije a oni mu ochotně odevzdají body. Jeho postní jídlo má v pořadu Prostřeno s datem 21.11. 2013 úspěch - křupavý bramborák s ovesnými vločkami přijde všem vhod.

Michalovi menu nepřijde pracné ani nápadité, ale játrové knedlíčky si Bohumil  vyrobil v pořadu Prostřeno s datem 21.11. 2013 sám, i strouhanku má vlastní, protože ta kupovaná prý stojí za ….

Bohumil neztrácí humor a nervozita na něm není znát. Krkovička, zprvu „nádherná práce“ má nakonec dost much, stejně jako americké brambory. Dipy z hlívy a nivy by si zasloužily lepší servis, polévka chutnala hlavně hostiteli - Bob má totiž kritické řeči na háku. Soupeřům ještě dopřeje adrenalinovou jízdu na motorce. Kdo si ji odpustí? A čí roláda bude nakonec lepší?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Bohumil,
ve čtvrtek 21.11. 2013 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 21.11. 2013 - Bohumil:

Prostřeno 21.11. 2013 - Bohumil
Prostřeno 21.11. 2013 - Bohumil
Prostřeno 21.11. 2013 - Bohumil
Prostřeno 21.11. 2013 - Bohumil
Prostřeno 21.11. 2013 - Bohumil
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to je strašná sebrankaSmajlík ...krom pondělního Michala.....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles