Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 18.11. 2013 - Michal

18. 11. 2013 | Poslední díl
Poslední dobou frekventované složení tři muži ku dvěma ženám se opakuje i ve východních Čechách, kde se v pořadu Prostřeno sejdou dvě Aleny - jedna Trnková a druhá Turková. Ale plést si je nebudete.

Bude ta starší z nich „potížistkou týdne“, jak se domnívá první hostitel? Nebude to nakonec on sám? Mladý „ajťák“ Michal poněkud vyčnívá. Ctitel moderní, odlehčené a sofistikované kuchyně se totiž střetne s milovníky české hutné klasiky. Druhým mužem je bodrý Moravák Bob, vtipálek, který nejde pro zemitá slova daleko. Jako poslední uvaří třicátnice Gabriela.

Prostřeno 18.11. 2013 - MichalA co si pro naše milovníky masa, bramboráků, vývarů a šlehačkových rolád připravil štáb pořadu Prostřeno? Malou pomstičku - tradiční postní jídla. Komu se povede nejlepší postní pokrm, aby si odnesl moderní multifunkční troubu? O tom rozhodnou soutěžící, stejně jako o tom, kdo v pátek vyhraje na východě Čech 50 000 korun a stane se hostitelem týdne.

Prostřeno – 18.11. 2013 – Michal:


V pondělí 18.11. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno ohnivý „ajťák“ Michal (30). První hostitel si ke konci večeře na terase mezonetového bytu v Hradci Králové určitě vzpomene na pověstné házení perel. „Propadák, zima, hlad“ – i taková slova padnou na adresu smutného hrdiny, který prý přecenil vlastní síly.

Menu se dvěma předkrmy je dlouhé: bylinková kanapka se švestkou, domácí paštika, nakládaný sýr, pro někoho bohužel kozí. Dýňový krém s hruškou většina strávníků jedla poprvé a naposled: „Kdybych to udělala doma, vylijí mi to na hlavu,“ tvrdí v pořadu Prostřeno s datem 18.11. 2013 blonďatá Alena.

Snad jen konfitované kachní stehýnko vezmou soupeři v pořadu Prostřeno s datem 18.11. 2013na milost, ale kaštanový knedlík a jablečné zelí přijmou vlažně jako vlažnou polévku. Soupeři se načekali na hlavní chod a mají hlad i žízeň. Slepí to lepenice, první úkol týdne?

Roztěkaný hostitel Michal radši dělá, že nic neslyší, průšvih je i připálený hruškovo - jablečný koláč. Prý ani uhelný baron by se nemusel stydět. A to si Michal myslel, že se bude každý oblizovat. Roztají soupeři aspoň při ohnivé show v hostitelově podání? To uvidíme již v pondělí 18.11. 2013.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Michal,
v pondělí 18.11. 2013 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 18.11. 2013 - Michal:

Prostřeno 18.11. 2013 - Michal
Prostřeno 18.11. 2013 - Michal
Prostřeno 18.11. 2013 - Michal
Prostřeno 18.11. 2013 - Michal
Prostřeno 18.11. 2013 - Michal
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !