Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 14.9. 2015 - Kateřina

14. 09. 2015 | Poslední díl
V Pardubickém kraji se sejdou čtyři ženy a jeden muž, který uvaří ve finále. Na východě Čech to bude jako na houpačce, chvíli zábava, chvíli tvrdá kritika i slzy a chvílemi se diváci nebudou stačit divit. Tohle ještě v Prostřeno! opravdu neviděli… Bydlení jako z pohádky a také docela slušný horor. Nebo domácnost, kde zabírají největší plochu terária, v nichž se ukrývá na třicet zvířat. A z těch by mohli mít arachnofobici také šok.

Kdo se nechá vyfotit s hadem a se sklípkanem? Čím ještě šokuje Martin dámy? Je to docela podraz… Minule jsme se seznámili s technikou tempurování. V těstíčku se dá skrýt a usmažit leccos, i velcí australští šváby. Nevěříte? Tak vězte, že jedna ze soutěžících jde ještě dál a švába pozře i zasyrova – prý chtěla hmyz vždycky ochutnat. Osladí to drama úkol týdne – pardubický perníček? Prostřeno z Pardubicka prostě musíte vidět!

Prostřeno – 14.9. 2015 – Kateřina:


Prostřeno 14.9. 2015 - KateřinaV pondělí 14.9. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno budoucí maminka Kateřina (25).Momentálně se opravdu těším nejvíc na to, že se dobře najím,“ přiznává Kateřina, která je v pátém měsíci. Na výhru si moc nevěří, ale je ráda, že odvaří jako první a pak už si bude jenom užívat. Předkrmem je sýrová roláda ochucená česnekem, prý poněkud tuhá. V polévce plavou domácí nudle a játrové knedlíčky.

Vnitřnosti nemusí nejmladší Míša, která vypadá starší a dost toho nejí, ale ochutná, i když babiččiny knedlíčky jsou prý lepší. Hostitelka se v pořadu Prostřeno s datem 14.9. 2015 nežinýruje s dochucovadly a polévkovým kořením, i když někdo by si koření ještě přidal. Jak dopadne kuřecí roláda? „Je to taková závodka,“ prohlásí Martin a ještě několikrát to v průběhu týdne zopakuje. „Sázela jsem na to, co znám, na jistotu,“ hájí hostitelka svůj hlavní chod s brambory.

Originální je v pořadu Prostřeno s datem 14.9. 2015 ale zábava. V pořadu o vaření si hosté vyzkouší, jak vypadalo shánění potravy v době kamenné. A Martin si to užil: „Lovit by mě bavilo…“ Co se skrývá za moučníkem se záhadným názvem? Chvíli se na něj čekalo a bavičem týdne se ukáže nejstarší a upovídaná Irena, která předvede, že se nebojí ničeho, ani ožehavých témat.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kateřina,
v pondělí 14.9. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 14.9. 2015 - Kateřina:

Prostřeno 14.9. 2015 - Kateřina
Prostřeno 14.9. 2015 - Kateřina
Prostřeno 14.9. 2015 - Kateřina
Prostřeno 14.9. 2015 - Kateřina
Prostřeno 14.9. 2015 - Kateřina
Prostřeno 14.9. 2015 - Kateřina
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !