Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 15.12. 2015 – Andrea

15. 12. 2015 | Poslední díl
Poslední letošní premiérové Prostřeno! se odehraje v Moravskoslezském kraji, který budou reprezentovat tři ženy a dva muži. Je to taková generálka na Vánoce a diváci se mohou těšit na netradiční i tradiční slavnostní večeře. Po asijské a autentické italské kuchyni v režii Itala ze Sicílie se dočkají i našich rodinných receptů. Úkolem týdne je vánoční specialita, ale nakonec se každý pokusí o ten svůj bramborový salát.

A to se pan Karel bál, že ho snad ani neochutná! Ital Lillo ho vyrábí úplně poprvé. Co se salátů týče, zajímavé a inspirativní budou i dva citrusové saláty. Ten ze Sicílie je solený i pepřený a politý olivovým olejem! Přestože je ve hře stále 50 000 korun, je to vánoční speciál a soupeři k sobě budou laskavější, než jak občas bývá v kraji zvykem. „Dle mého to byl úžasný týden,“ shrnula své dojmy ve finále Jitka. Někdo to ale i letos naposledy zase vyhraje. Kdo to bude? A ani ostatní neodejdou úplně zkátka. Dívejte se na Prostřeno! a nasávejte vánoční atmoséru!

Prostřeno – 15.12. 2015 – Andrea:


Prostřeno – 15.12. 2015 – AndreaV úterý 15.12. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno dvojnásobná maminka Andrea (37).  Veselá zdravotní sestřička vsadí na poctivou taktiku, která občas vyjde: „Pro hosty dobře navařím, dobře je pohostím a pobavím.“ To se lehce řekne, ale pravda je, že v úterý je v jejím malém havířovském bytě nálada uvolněnější než včera a jídla bude pro všechny dost.

Hosté v pořadu Prostřeno s datem 15.12. 2015 dostanou nakládaný hermelín, který si také odnesou domů v dárkovém balení, k sýru bude domácí pečivo. Druhé menu vypadá jako ruské, ale je to spíš zdání. Polévka bařč je polská, protože Andreina maminka je Polka a dceru naučila tuto variantu boršče s červenou řepou. Hlavní chod se sice jmenuje „ruské maso“, ale jde o recept slovenské babičky z Banské Štiavnice, který v rodině tradičně jedí na Štěpána.

Jídlo je to opravdu vydatné; krkovice se v pořadu Prostřeno s datem 15.12. 2015  zapéká s uzeným sýrem a majonézou. Přílohou je bulgur se zeleninou, který tučné maso odlehčí, a vypadá to, že hosté si pochutnali. Dobře dopadne i drobenkový moučník s čokoládou a borůvkami. Během večeře vyplynou na povrch dvě zvláštnosti – Lillo nemá rád uzené a Jitka nesnáší jablka, takže se ani nezúčastní tradičního krájení jablíček a neochutná úkol týdne – bramborový salát s jablky.

Zábava v pořadu Prostřeno s datem 15.12. 2015  vyhovuje Karlovi, protože se nemusí aktivně zapojit, zatím. Starší dcera Andrey má ve svém pokoji zeď plnou medailí a my pochopíme, za co jsou – patnáctiletá slečna se pochlubí svým tanečním vystoupením a temperamentní Ital strhne k tanci i ostatní.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Andrea,
v úterý 15. 12. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !