MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 14. 2. 2022 – Samuel

14. 02. 2022 | Poslední díl
V tomto týdnu se u stolu sejde pět nadějných budoucích kuchařů, kteří si právě studium tohoto oboru zvolili jako cestu pro svou budoucnost. Jak se jim bude dařit, dokážou divákům i sobě, že zvládají recepty, o kterých se běžným kuchařům ani nesnilo – a budeme třeba sledovat budoucího konkurenta Zdeňka Pohlreicha? Který z mladých šéfů má skvěle našlápnuto, který bude zmatkovat, a najde se dokonce i takový, který si nebude umět poradit s probranou látkou?

Reprezentace škol bude opravdu dobrá, bude co sledovat, kde se inspirovat… Jak s kartami v mužské partičce zamíchá úkol týdne, kterým je příprava amouse bouche? Soutěžící i v tomto týdnu bojují o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 14. 2. 2022 – Samuel:


Prostřeno – 14. 2. 2022 – SamuelV pondělí 14. 2. 2022 uvaří v pořadu Prostřeno Samuel (18), který studuje střední školu v Rokycanech. Do pořadu ho přihlásila jeho učitelka – když mu volala s nabídkou, aby to vyzkoušel a reprezentoval jejich školu, tak ho to nejdříve vyděsilo, ale po pár vteřinách mu došlo, že by to mohlo být opravdu „cool“, a nabídku tedy přijal.

Pokud by vyhrál, pořídil by si dobrou grafickou kartu, nějaké knihy a nakoupil by i dárky pro své blízké. Jako zábavu si pro své hosty připraví skládání origami. Jídla pro menu si vybral, protože má rád všechny použité suroviny. Bude někdo nad jeho kuchyní ohrnovat nos? Sledujte už v pondělí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Samuel,
v pondělí 14. 2. 2022 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 14. 2. 2022 – Samuel:

Prostřeno – 14. 2. 2022 – Samuel
Prostřeno – 14. 2. 2022 – Samuel
Prostřeno – 14. 2. 2022 – Samuel
Prostřeno – 14. 2. 2022 – Samuel
Prostřeno – 14. 2. 2022 – Samuel
Prostřeno – 14. 2. 2022 – Samuel
Prostřeno – 14. 2. 2022 – Samuel
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !