MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 11. 2. 2022 – Michal

11. 02. 2022 | Poslední díl
V tomto týdnu se u stolu sejdou čtyři muži a jediná žena. Jak se jim bude dařit v boji o velkou výhru? Dojde na emoce a intriky, nebo ne? Komu se povede popasovat se s úkolem týdne tak, aby obstál v celkem chytře postavených menu? Kdo se na jeho přípravu vykašle, protože odpalované těsto zkrátka není jednoduchá disciplína, a kdo jej naopak vymazlí k dokonalosti?

Kdo poprvé pozná, že je v menu něco navíc? Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 11. 2. 2022 – Michal:


Prostřeno – 11. 2. 2022 – MichalV pátek 11. 2. 2022 uvaří v pořadu Prostřeno důchodce Michal (65), který nelení a stále je aktivní. Žije se svým synem (30 let), který má byt v horní části domu. Syna vychoval sám – žili společně v několika zemích, a nakonec se usadil v České republice. Pochází ze Slovenska. Na Slovensku žije jeho bývalá manželka a dcera. Raději prý dává, než bere. Je šťastný, když může pomoci druhým, a snaží se vyhledávat pozitivně nabité lidi.

Vařit se naučil, když byl se synem sám. Vaření ho baví a miluje, když zůstanou prázdné talíře a hosté si ještě přidávají. Rád v kuchyni experimentuje. S oblibou připravuje kotlíková jídla, jídla k haluškám a thajská jídla. Bude chystat svá oblíbená jídla, nebo čím hosty uctí? A kolik za to získá bodů? Dívejte se už v pátek.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Michal,
ve čtvrtek 10. 2. 2022 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !